Moja 7-latka przy wzroście ok 124 cm waży 36 kg.Nie powiem czasem zje cos...
Forum: Żywienie dzieci
Temat: złośliwy płacz przy karmieniu (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/zlosliwy-placz-przy-karmieniu/watek/698906/1.html#p698906https://www.forumpediatryczne.pl/forum/zlosliwy-placz-przy-karmieniu/watek/698906/1.html złośliwy płacz przy karmieniu Gość
witam wszystkich.
moja córka ma teraz 9 tyg i od tygodnia marudzi i płacze przy karmieniu.opisze o co dokladnie chodzi.mam 2 butelki z tommee tippee w jednej jest woda z glukozą a w drugiej mleko humana 1.nie mialam z tym mlekiem problemow. od tygodnia mala przy podawaniu jej mleka ma straszne nerwy i płacze,to nie jest płacz ze cos ja boli....pluje mlekiem,odwraca głowę,zaciska ustastrasznie macha rekami ale jest głodna. temperatura mleka jest 36 stopni po 15 min męczenia sie z nią wypije jakieś 60 lub 80 ml ale mleko już jest zimne....zauważylam tez ze jak odstawie mleko i podam jej w tym samym czasie wode z glukoza to pije łapczywie a jak znow podam mleko to znów jest to samo..nie wiem co robić...dziecko waży teraz 4.750 dobrze przybiera.....wczesniej miala kolki ale już wyszla z tego wiec wiem ze to nie kolka...problem z butelką tez wykluczam bo wode z tej butelki pije.....zauważyłam ze na policzkach ma krostki lekarze mówią ze to trądzik niemowlęcy, muslalam ze moze mala ma skaze bialkową ale nie ma zadnych objawów......a zapomnialam gdy pije to gryzie smoczek od butelki, slini sie i wklada rece do buzi bo swedza ja dziąsła.....martwi mnie to ze wode pije a mleka nie chce.badania krwi sa ok...co mam robic ????? - Gość
- Gdzie szukaćpomocyForum: Żywienie dzieci
- Co zamiast bebilon nutriton?
Witam. Moje dziecko ma już 3,5 miesiąca. Od 6 tygodnia życia strasznie ulewa,...
Forum: Karmienie niemowląt - Sześciolatek i mleko modyfikowane
Dzień dobry, mój sześcioletni synek na śniadanie i przed snem je...
Forum: Żywienie dzieci - pomysly na śniadania
Jakie śniadana najczęsciej jedzą wasze dzieciaki? U nas to spory problem, syn nie...
Forum: Żywienie dzieci
- Tematy:
- odżywianie
- żywienie
- dziecko
- rozwój