Witam, mam 2 miesięczną córeczkę . Ostatnio robi ciemnozieloną...
Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Zaproszenie do udziału w projekcie skierowanym do dzieci w wieku 6 lat (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/zaproszenie-do-udzialu-w-projekcie-skierowanym-do-dzieci-w-wieku-6-lat/watek/856981/1.html#p856981https://www.forumpediatryczne.pl/forum/zaproszenie-do-udzialu-w-projekcie-skierowanym-do-dzieci-w-wieku-6-lat/watek/856981/1.html Zaproszenie do udziału w projekcie skierowanym do dzieci w wieku 6 lat Gość
Zapraszamy wszystkie dzieci z Warszawy i okolic, które urodziły się pomiędzy 14 maja 2007 roku a 15 lipca 2008 roku do udziału w unikalnym projekcie edukacyjnym. W ramach projektu dzieci będą miały niepowtarzalną okazję przejścia Treningu Pamięci opracowanego przez specjalistów ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. Projekt ma charakter naukowy i realizowany jest przez niezależny ośrodek badania opinii publicznej – TNS Polska na zlecenie Instytutu Badań Edukacyjnych i we współpracy ze Szkołą Wyższą Psychologii Społecznej.
Szczególnie zapraszamy dzieci, w przypadku których psycholog lub psychiatra stwierdził ADHD, cechy ADHD lub ryzyko ADHD i wydał odpowiednią opinię (zaświadczenie) lub mogą Państwo taką opinię (zaświadczenie) uzyskać.
Dlaczego warto wziąć udział w naszym projekcie?
Zapewniamy profesjonalny Trening Pamięci dla dzieci.
Trening poprawia sprawność umysłową dzieci i pomaga im w szkole.
Udział jest bezpłatny, choć rynkowy koszt takiego treningu przekracza 2.000 zł.
Testy psychologiczne będą prowadzone w formie zabawy i nie będą bardzo męczące dla dziecka.
Pomiędzy testami dzieci będą miały dłuższe przerwy, zapewniony kącik zabaw, a także napoje i przekąski.
Dziecko dostanie upominek w podziękowaniu za poświęcony czas.
Rodzic otrzyma wyniki Testu Umiejętności na Starcie Szkolnym, czyli diagnozę umiejętności i postępów swojego dziecka.
SWPS ma siedzibę na ul. Chodakowskiej. Zrekompensujemy Państwu koszty dojazdu.
Jeśli są Państwo wstępnie zainteresowani udziałem Państwa dziecka w Treningu i testach psychologicznych prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 504 129 659) lub mailowy ([email protected]). O zakwalifikowaniu do udziału w projekcie decyduje kolejność zgłoszeń.
Gorąco zachęcamy do udziału.
Dla biorących udział przewidziane są nagrody pieniężne w wysokości 150 PLN. - Gość
- Ciemnozielona kupka niemowlaka
- gorączka prawie tydzień
kochani,mam problem z synkiem 3 letnimponiedziałek i wtorek gorączka 38,9 TYLKO...
- Brak kupy u niemowlaka
Czy mogę podać dziecku czopek na przeczyszczenie, gdy kupy nie ma już ponad 10...
- krople do uszu
stosował ktoś z was u dzieci lix do ucha? Synkowi sie zatkało ucho,...
Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka