Witam Mam pytanie odnośnie wyników krwi córki.Córka ma dwa i...
Forum: Przypadki pediatryczne
Temat: Śluz w kupie podczs ząbkowania???ile to trwa??? (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/sluz-w-kupie-podczs-zabkowania-ile-to-trwa/watek/490631/1.html#p490631https://www.forumpediatryczne.pl/forum/sluz-w-kupie-podczs-zabkowania-ile-to-trwa/watek/490631/1.html Śluz w kupie podczs ząbkowania???ile to trwa???
Witam!!! Mam problem z kupka mojego syna Ma prawie rok od paru miesięcy robi kupy ze śluzem ten śluz raz jest biały, raz brązowy a raz zielony a czasem go nie ma wogóle. Mamy powyższone tarsaminazy wątrobowe ale jest to związane z CMV nabytą-jesteśmy pod kontrolą poradni. Miał robiony szereg badań aby wykluczyć inna przyczynę trasaminazemi i wszystkie wyszły ok. Syn je Bebion pepti i wiele różnych rzeczy oprócz babanów, moreli i oczywiście mleka. Jak zaczął ząbkować w kupie pojawił się śluz i nasza pani doktor powiedziała że to od tego ale to trwa już 4 m-ce!!! Robi po 5 kup(małych bardziej przypomina mi to nie trzymanie stolca bo to takie "***")a jak zrobi rano jedną dużą to potem jest spokój do popłudnia i znów kilka takich "maleństw" kupy raz są normalne a raz wodniste i ma odparzona pupę mimo iż pampersa zieniam od razu! Daję lacidofil i nie widzę poprawy. Teraz miał anginę ropna a wieć i zastrzyki i teraz doustny anybiotyk i tych kup jest więcej i rzadzsze Juz nie mam pojecia co robić!!! Czy to faktycznie te zęby??? co moge jeszcze zrobić zebt tego śluzu nie był??? mocz był robiony wynik ok. prosze o poradę!!!
- Gość
- Próby wątrobowe u niemowlakaForum: Przypadki pediatryczne
- E coli
Witam. 1 października urodziłam swoje pierwsze dziecko. 11 października...
Forum: Choroby dziecięce - Czkawka
Witam mam pytanie bo nie wiem czy inne dzieci też tak mają czy ja panikuje..synek ma...
Forum: Choroby dziecięce - Dzieci z cytomegalia i zabawa z dziećmi zdrowymi
Witam, dzieci mojej siostry (4, 4, 2 lata) mają cytomegalie 4 latki wrodzoną, 2 latka...
Forum: Przypadki pediatryczne
- Tematy:
- specjalista
- pediatria