Dziecko 4,5 roku,od 3 dni temp do 41stopni,nadprodukcja wydzieliny,gęsta, ciagnaca...
Forum: Przypadki pediatryczne
Temat: Slaby przyrost wagi (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/slaby-przyrost-wagi/watek/466743/1.html#p466743https://www.forumpediatryczne.pl/forum/slaby-przyrost-wagi/watek/466743/1.html Slaby przyrost wagi Gość
Witam Jestem mama 11m Oliwki .Oliwka byla karmion piersia mialam bardzo duzo pokarmu i mala bardzo ladnie przybierala ale gdy miala 7m przestala jesc tylko cyca ciagla i to tez rzadko,zaniepokoilo mnie to i wybralam sie z coreczka do lekarza okazlo sie ze mala nie przybiera na wadze lekarka zaproponowala dokarmianie mlekiem sztucznym gdyz mialo pomoz i nie pomoglo .Coreczka juz jest tylko na butli a skutku nie widac . .Obecnie warzy 8kg ma niedowage anemie przyjmuje zelazo ale jak narazie nie poprawia wynikow dostalysmy skierowanie do szpitala na dalsze badania gdyz lekarka nie wiedziala juz jak ma nam pomoc.Wyniki wyszly ok nastepnie dostalysmy skierownie do poradni gasrtoentonologicznej ale NA 6 MAJA .
Gdy bylysmy w szpitalu coreczka dostala biegunki temperatury wymiotowala ale zostalysmy wypisane bo wszystko ustapilo .Po powrocie do domu biegunki na nowo trwalo to 5 dni po zastosowaniu diety bezmlecznej ustapilo wsztsko .Coreczka nabrala takiego apetytu ze bylam w szoku ale moja radosc nie trwala zbyt dlogo gdyz mala jadla tak tylko tydz kaszkii .Juz nie wiem co jest grane czemu tak po tyg ponownie nastapil taki brak apetytu ??czy cos moze nie toleruje jej zaladek i nie moze jesc ??juz nie wiem jak mam to interpretowac bo to dla mnnie duza zagadka Prosze o rade,bo wizyte w poradni mamy w maj juz mam dosc takiej nie pwenosci co moze byc przyczyna ! - Gość
- Wys temp,bb,nadprodukcja wydzieliny g dróg, chrypaForum: Przypadki pediatryczne
- Brak przyrostu masy ciała i wzrostu u Dwulatka
Dzień dobry.Od 7 Msc życia syn ma stwierdzona ciężka astmę oskrzelowa...
- Waga 12 kg u trzylatki - niedowaga?
Proszę o pomoc w ocenie sytuacji mojej córki. Ma 36 miesięcy i waży 12 kg....
Forum: Przypadki pediatryczne - Problemy z wypróżnianiem u 2 miesięcznego niemowlaka
Witam, mam taki problem z moim 2 miesięcznym synkiem, W ciągu ostatnich kilkunastu dni...
Forum: Przypadki pediatryczne
- Tematy:
- specjalista
- pediatria