Cześć, córka od 1.5 miesiąca ma katar, sluzowaty- przezroczysty, nie...
Forum: Przypadki pediatryczne
Temat: prosze o pomoc-dlugo trwaly kaszel trwajacy juz od 7 miesięcy (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/prosze-o-pomoc-dlugo-trwaly-kaszel-trwajacy-juz-od-7-miesiecy/watek/500884/1.html#p500884https://www.forumpediatryczne.pl/forum/prosze-o-pomoc-dlugo-trwaly-kaszel-trwajacy-juz-od-7-miesiecy/watek/500884/1.html prosze o pomoc-dlugo trwaly kaszel trwajacy juz od 7 miesięcy
corka majac 2 miesiace chorowala na zapalenie pluc zostala teoretycznie wyleczona lecz po wypisaniu ze szpitala dalej kaszlala i kaszle do tej pory wilu lekarzy ja badalo az do tego momentu gdy pani ordynator w 9 miesiacu zycia corki stwierdzila ze ma ona szmery na sercu -wiec pojechalismy do kardiologa na usg co okazalo sie dlanas przykra wyprawa gdyz dziecko ma 3mm szczeline miedzy komorami czy to moze wywolywac kaszel czy moze tez cos innego byc przyczyna tak glosnego kaszlu jakby krtaniowego -dodam dodatkowo ze inchalacje dziecku niepomogly a wrecz wydaje mi sie ze jeszcze mocniej ponich czasami kaszlała, brala tez antybiotyki miedzy innymi agumentin s inne ktore niepomogly dodatkowo moge dodac ze dziecko teraz przyjmuje od 20 dni antybiotyk KLABAX i lekarz zaleci przepisac jeszcze 1 zawiesine tego antybiotyku dodatkowo pije tylko mleko bebilon pepti 2-pomoglo to troche na kaszel kaszel jest mniej nasilony wystepuje czesciej w nocy bardzo zadko w dzien, przed klabax kaszlala praktycznie na zawolanie mam wrazenie ze antybiotyk pomaga ale nie dokonca bo czemu dziecko nadal kaszle i nikt niewie o co chodzi pomozcie?? prosze o rade
- Gość
- Niskie neutrofileForum: Choroby dziecięce
- jak zapobiec chorowaniu?
wasze dzieciaki też tak chorują teraz?? u nas jakiś wirus atakuje, dzieciaki co...
Forum: Przypadki pediatryczne - Silnie słony pot na główce dziecka
Dzień dobry, pół roku temu odkryłam, że moja córka (obecnie 14...
Forum: Choroby dziecięce - Dzieci z cytomegalia i zabawa z dziećmi zdrowymi
Witam, dzieci mojej siostry (4, 4, 2 lata) mają cytomegalie 4 latki wrodzoną, 2 latka...
Forum: Przypadki pediatryczne
- Tematy:
- specjalista
- pediatria