Niejadek
Hej! Mam problem z moim dzieckiem, je bardzo mało, przede wszystkim nie lubi ryb.
Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka
okropnej wysypki,jest to obszar duzy miescowo,zaczerwieniony i zaogniony,z bąblami.Lekarz najpierw zapisała oxycort była poprawa na dwa dni pozniej znowu to samo,stosowałam sudocrem było troszke lepiej,ale chwilowo bo skóra wyglada jak wysuszona dalej jest duży plac miedzy pachwinami jak i w okloicy narządów płciowych,teraz lekarz zapisal Clotrimazolum ale po tym po dwóch dniach zauwazylismy lekką poprawe teraz znowu jest to samo.Kupiłam w aptece Bepathen plus ale i to przynosi mierny efekt.Prosze o pomoc bo nie wiem jak mogę pomóc dziecku.Wiem ze bardzo cierpi
gdy miałam taki problem ze swoim dzieckiem to dermatolog przepisał mi maść TRAVACORT droga ale dobra
Hej! Mam problem z moim dzieckiem, je bardzo mało, przede wszystkim nie lubi ryb.
Dzien dobry. Corka 6 miesiecy. Od 3 miesiecy wyczuwam zgrubienie z tylu glowki na dole. Nikt...
Moja dwuletnia córeczka podczas snu strasznie rzuca nogami. Trwa to nawet kilka godzin,...
Siemka mam 15 lat i chodzę do 8 klasy i na zajęcia z karate, piłki i...