synek ma anginę, niestety źle ją znosi, bierze antybiotyk ale praktycznie nie...
Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Nerwy, brak apetytu, długie spanie, brak chęci do życia (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/nerwy-brak-apetytu-dlugie-spanie-brak-checi-do-zycia/watek/1428456/1.html#p1428456https://www.forumpediatryczne.pl/forum/nerwy-brak-apetytu-dlugie-spanie-brak-checi-do-zycia/watek/1428456/1.html Nerwy, brak apetytu, długie spanie, brak chęci do życia Gość
Witam. Chciałam Wam tylko opisać I wbić do głowy że nawet z takimi "***" trzeba chodzić do lekarza.
Zaczął się początek maja, czyli upały. Cały czas chciało mi się spać, bardzo ciężko mi było rano zawsze wstawać, zdarzało mi się spać nawet do14h! Cały czas chodziłam przybita, smutna, a o nerwach już nawet nie wspominam. Każda drobnostka była dla mnie wkurzająca o mało nie rozbilam swojego związku. Nie miałam chęci absolutnie na nic. Myślałam początkowo że to jakaś depresja bo właściwie moja "przyjaciółka" olala mnie dla swojego chłopaka i wyjechała do Niemiec. Wsparcie miałam tylko u swojego chłopaka, ale on też na swoje życie. Ale to mało ważne.
Myślałam że potrzebuje wizyty u psychologa. Tak więc udałam się do mojego lekarza rodzinnego, wyjaśniłam jej jakie są objawy. Też padła opcja początku depresji, ale najpierw zajęliśmy się badaniami. Dostałam skierowanie na badania moczu, tarczycy i elektrolitow. Badania wyszły w porządku. Ale zrobiłam jeszcze jedne badania. Kału. Te moje wszystkie objawy spowodowane są obecnością glisty ludzkiej w moim organizmie. Jestem aktualnie 3 dzień brania antybiotyku Vermox. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze już zawsze. I chodźcie do lekarza nawet jeśli Wam się wydaje że to *** chętnie poczytam coś na temat tego leku jeśli braliscie lub wasze podobne historie - Gość
- co na brak apetytu u dziecka?Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka
- Jak nauczyć syna do samodzielnego zakładania pieluszki?
Witam, chciałabym zapytać jak można nauczyć syna, aby sam sobie...
- czym czyścicie uszy dziecka?
czy myślicie, że spray do uszu zawierający olejki jest bezpieczniejszy dla dzieci...
Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka - Zmiany skórne u 4 letniego dziecka.
Witam, mam u którego zauważyliśmy zmiany skórne,które...