Witam, mój synek właśnie skończył 3miesiace i niestety jeszcze ma...
Forum: Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: krasnoludek (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/krasnoludek/watek/6960/1.html#p6960https://www.forumpediatryczne.pl/forum/krasnoludek/watek/6960/1.html krasnoludek Gość
mam pytanie: mam grzybice przewodu pokarmowego + pochwy.
Lecze sie intensywnie od kilku miesiecy. Wczesniej zastosowalam juz diete oraz bralam duze dawki probiotykow. Przez 2 m-ce bralam homeopatie, co w pewnym stopniu pomoglo mi pozbyc sie wielu dolegliwosci. Siegnelam rowniez po DETOX I mialam troche bolesne odtruwanie organizmu: przerywany sen, jakis stan otepienia (uwalnianie sie toksyn z martwych grzybow) W tej chwili biore doustnie nystatyne ale tez nie przerywam homeopatii. I co zauwazylam podczas pierwszych dni brania nystatyny: mam rowniez to samo co przy detoxie- nieprzytomne wedrowki w srodku nocy po domu.... jakies mdlosci.... I to jakby wskazywalo by na dzialanie uwalniajacych siew toksyn.
Jednak zaniepokoilam sie jedna sprawa: dzisiaj w 4 dniu brania tabletek zauwazylam, ze sluz z pochwy jest lekko zielonkawy.
I nie rozumiam dlaczego tak sie dzieje, skoro biore kremy dopochwowe podczas leczenia nystatyna.
Taki sluz towarzyszyl mi rok temu podczas silnej grzybicy polaczonej z inwazja paciorkowcow....
Poza tym zadnych boli tam nie odczuwam, bo byc moze dzialanie tego kremu hamuje dalszy rozwoj infekcjii.
Prosze o rade: kontynuowac przyjmowanie nystatyny?
Czy podczas brania nystatyny moze sie pogorszyc poczatkowo stan pochwy?
Bede wdzieczna.
P.S. Jestem zagranica i zaden tutejszy polski lekarz nie ma rozleglej wiedzy na temat kandydozy ani nie wie jaki przebieg ma leczenie nystatyna...Ostatnia edycja: - Gość
- Czerwona skóra glowy
- produkty do higieny uszu
Znacie jakieś dobre produkty do higieny uszu które można stosować u...
- Niejadek
Hej! Mam problem z moim dzieckiem, je bardzo mało, przede wszystkim nie lubi ryb.
Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka - Suwa sie na pupie nie chce raczkowac
Dzien dobry ... moj synek 10 miesiecy od dluzszego czasu sunie na pupie i nie chce raczkowac ......