Witam serdecznie. Jestem na etapie planowania założenia własnej...
Forum: Planowanie dziecka
Temat: HSG – czy jest przydatne i bezpieczne? (1)
- https://www.forumpediatryczne.pl/forum/hsg-czy-jest-przydatne-i-bezpieczne/watek/638613/1.html#p638613https://www.forumpediatryczne.pl/forum/hsg-czy-jest-przydatne-i-bezpieczne/watek/638613/1.html HSG – czy jest przydatne i bezpieczne?
Przeczytaj komentowany artykuł: HSG – czy jest przydatne i bezpieczne?
hej, ja lecze sie od 5 lat, majac 16 lat przestalam miesiaczkowac, nie mialam nawet rok okresu, poszlam do lekarza ale lekarz ewidetnie mnie olal;/ dawajac mi antykoncepcje po ktorych puchlam, potem zmienilam lekarza na kobiete byla nie mila i to samo antykoncepcja ze za duzo chormonow meski i to cala filozofia;///, w styczniu dostalam namiary na dobrego Gine-Endo, poszlam mily starszy facet, i co piersze polozenie na oddzial i badania i okazalo sie ze mam zespol pocylistycznych jajnikow(PCOS),objawy moje to: nadcisnienie tetnicze, brak miesiaczki i otulosc w jamie brzusznej! Bralam plastry EVRA i DUPHASTON by dostawac okres, ale watpie ze sama go dostane bez pomocy lekow, w kwietniu 2012, lekarz dal mi skierowanie na HSG, ale aparat byl zepsuty i doczekalam sie w czerwcu lecz co najgorsze dostalam skierowanie na posiew z pochwy by byc czysta na HSG, okazalo sie ze mam GRZYBICE, dostawalam leki dopochwowe przez 6 dni i doustne z mezem, by sie choroba nie rozwijala bardziej, nastepnie wzielam dupha. dostalam okresu w lipcu i znow na posiew poo okresie i znow dupa;( okazalo sie ze mam E-COLIE, i bralam ampolki dopochwowe, no i nie wiem jeszcze co wyjdzie z posiewu ;( poprostu to jakies zrzadzenie losu;( a czekanie mnie juz dobija chyba nie naleze do cierpliwych;( od 2 lat staramy sie z mezem o bobo;c i nic, nie wiem czy kiedy kolwiek bede mniec dzidziusia;c - Gość
- Biuro rachunkoweForum: Mama po godzinach
- naprawa butów
naprawiacie buty waszych dzieciaków? Syn potraf w parę tygodni buty zniszczyć i...
Forum: Mama po godzinach - układanie włosów
Czym najczesciej układacie swoje włosy? Myślę nad zakupem prostownicy,...
Forum: Mama po godzinach - ból pleców od dźwigania
Mamusie macie swoje sposoby na ból pleców? nie karmię piersią więc...
Forum: Zostałam mamą