Jadłospis 6 miesięcy niemowlę
Moja córka nie chce pic mleka oraz nic z butelki żadnej wody, soczku, herbatki...
Forum: Karmienie niemowląt
jak utrzymać diete przy azs jak dziecko prosi o wybrany produkt w którym jest alergen, co najbardziej pomagalo waszym maluchom przy azs, kapala ktoras mama dziecko w krochmalu?
Raz wykąpałam synka w wodzie z dodatkiem krochmalu, jak dla mnie efekty były znacznie gorsze niż po kąpieli w wodzie z dodatkiem oilatum lub oillan. Po umyciu na noc dodatkowo natłuszczałam skórę antka emolientami. U nas w walce z azs pomógł latopic, podawany codziennie przez trzy miesiące, sprawił ze skóra zrobiła się gładka, zmiany skórne przestały się pojawiać i co najważniejsze synek przestał się drapać. Musisz trzymać dziecku ścisłą dietę, robisz to dla dobra dziecka, wiem ze jest trudno ale wyjścia nie ma. Powodzenia!
Moja córka nie chce pic mleka oraz nic z butelki żadnej wody, soczku, herbatki...
witam, mam problem z moja 10 miesięczną córką. Nie je nic poza mlekiem....
Witam,jeśli zastanawiasz się, czy dieta na dowóz jest odpowiednia dla dzieci,...
Witam,jedną z popularnych usług idealną na biznes jest wygodna forma zamawiania...