Kosmetyki dla dzieci
Czy kosmetyki kolorowe dla dziewczynek, dostępne w sklepach są bezpieczne dla...
Forum: Pielęgnacja i rozwój dziecka
moje dziecko ma 3 tygodnie.od poczatku malo przesypia,w ciagu dnia 3,4 godziny,pozniej 6 godzin nie spi,marudzi,krzyczy,wieczorem zasypia na 5,6 godzin,znow sie budzi okolo 1-ej,spi 3 godziny i znow sie budzi nad ranem po czym przez 2 godziny nie moze zasnac.na poczatku prawdopodobna przyczyna byla niedostateczna ilosc pokarmu,zaczelam go dokarmiac butelka i troche sie poprawilo ale od tygodnia koszmar powrocil.prosze o porade czy mojemu dziecku cos dolega czy taki ma po prostu charakter
dzidzius jest malutki jeszcze,ale proponuje ustanowic stale godziny wieczornej kapieli.wtedy dziecko samo sobie ureguluje reszte dnia.jezeli to nie pomoze to znaczy ze ma taki charakter
Czy kosmetyki kolorowe dla dziewczynek, dostępne w sklepach są bezpieczne dla...
U mojego dziecka od pol roku pojawia sie pokrzywka na twarzy w czasie przeziebienia,...
Witajcie. Mój syn boryka się z poważną wadą zgryzu, dlatego pilnie...
Dzien dobry ... moj synek 10 miesiecy od dluzszego czasu sunie na pupie i nie chce raczkowac ......