witam mam takie pytanie. mój synek ma jutro 6 tygodni praktycznie od poczatku jest na mleku modyfikowanym bebiko 1 i ciagle cos mu jest raz nie moze zrobic kupki a raz robi dwie na dzien raz ma wzdecia a sa dni ze pryka ciagle a przy tym sie napina robi czerwony i widac ze go boli bo jak juz pusci baczka to placze. w sobote zrobil kupke z nie wielka ilosci krwi pojechalam do szpitala pani doktor powiedziala ze moze nie do konca trawi bialko i przepisala delicol 5 kropli przed kazdym jedzeniem i trzy razy dziennie espumisan przed pojeniem a i codziennie dostaje biogaie ale od wczoraj mam wrazenie jak by bylo gorzej to znaczy kupki nie bylo pryka caly czas dzisiaj plakal od 11 do 20 prezyl sie i ulewal zwiasku z tym mam pytanie czy moze te wszystkie kropelki na raz podawane maja wplyw na to moze powinien dostawac mniej? a dodam ze jest malym glodomorkiem i zageszczam mu
mleko nutritonem z bebillonu co drugie
karmienie bo znow jak dostawal za kazdym razem to robil bardzo rzadkie kupki wczesniej jak dostawal infakol bylo chwilke lepiej tylko butelka starczala na gora 2 dni mam wrazenie ze na mojego synka wszystko dziala po jedym dniu a pozniej znow nic a moze powinnam zmienic mleko?nie wiem juz co mam robic szkoda mi go jak widze jak sie meczy wiec prosze o pomoc
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos