użytkowników online: 3881

Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.6)
      Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (427) Artykuły (76) Porady (185) Społeczność (941) Szukaj  

Forum - Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta

Porady Pediatrów i innych lekarzy [3]

• Dodano: 16-09-2011, 13:34
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jeśli mamy jakieś problemy z dziećmi bądź my sami mamy jakieś problemy to konsultujmy się z wieloma lekarzami.Bo niestety wielu lekarzy upiera się w danym temacie co komu dolega a tak naprawdę wielu się myli.
      Przetoczę tu cytat Ordynatora jednego z oddziałów z CZMP :
      "Wszyscy dobrzy pediatrzy wyjechali za granicę..a niestety zostali sami idioci..." Odnosi się to do sytuacji że ordynator nie upilnował swojego pediatry który o mało nie zabił mu dziecka faszerując antybiotykami(a chodziło o niemowlę),i dziecko na szybko musiało być hospitalizowane...

Ja też przez 2 lata latałam z córką po pediatrach którzy wciskali mojemu dziecku antybiotyki bo rzekomo było dziecko chore...Jak córka trafiła do szpitala bo się dusiła to okazało się że jest alergikiem i ma astmę.Nie zaufam już żadnemu pediatrze,bo tylko głupot człowiekowi nawciskają..a człowiek potem lata po innych lekarzach i próbuje poprawić ich błędy i wyrządzone szkody.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
      Image
      [/url]

Image

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 17-09-2011, 17:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      zgadzam się z panią całkowicie tak jest w przypadku mojego dziecka od 3 lat leczę dziecko u psychiatry i neurologa zaburzenia zachowania i emocji,cechy autystyczne gdy proszę o skierowanie na terapię nie ma takiej potrzeby twierdzą badanie MRI i EEG zalecenie szpitala było za 6 miesięcy do roku powtórzone ze cwzględu na zmiany,lekarz twierdzi nie ma takiej potrzeby bo jest to dziecko specjalnej troski upośledzone umysłowo wynik się nie zmieni .Regres umysłu ciągle postępuje
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Jak najbardziej się zgadzam,nie ma teraz dobrych lekarzy no chyba że dostaną w łapę mad
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?