użytkowników online: 3881

Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.6)
      Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (427) Artykuły (76) Porady (185) Społeczność (941) Szukaj  

Forum - Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta

problem z odchodzeniem gazów :( POMOCY [3]

• Dodano: 20-06-2011, 14:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam.
      Mój synek ma 6 tygodni, od pewnego czasu ma problem z gazami nie umie ich puścić, bardzo mocno się przy nich pręży, płacze,aż robi się czerwony na twarzy
      Daję mu herbatkę koperkową z Hippa ale to nic nie pomaga. Kupkę robi bardzo ładną bo żółciutką i podobną do średnio ściętej jajecznicy, chodź czasami też ma problemy zrobieniem tej kupki

Karmię go mlekiem swoim i modyfikowanym bo niestety moim się nie najada frown (

Proszę o pomoc bo już nie wiem co robić frown (
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 11-08-2011, 22:30
      •  
      •  
      •  
      •  
      Herbatki koperkowej to tak nie za dużo podawać bo może pogorszyć sprawę -nasilić problemy.Dobry jest bobotik albo herbatka hippa- na ułatwienie trawienia naprawdę pomaga!Co do robienia kupek mozna dziecku delikatnie przytrzymywać nóżki ułatwia to dzieciom robienie kupki jak i wypuszczanie gazów.Na bolący brzuszek też jest dobra ciut cieplejsza kąpiel-rozluźnia jelitka.Pozdrawiam.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 27 głosów
      Oddano 27 głosów
      ja takze polecam Bobotic, tez mielismy podobny problem i ten preparat skutecznie go rozwiazał smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?