użytkowników online: 3621

Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.6)
      Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (427) Artykuły (76) Porady (185) Społeczność (941) Szukaj  

Forum - Pediatria - specjalista radzi, dla pacjenta

przeziębienie u niemowlaka [7]

• Dodano: 01-06-2006, 08:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jestem mamą miesięcznej Wiktorii.Od niedzieli ma katar.Martwi mnie że praktycznie nie wypływa na zewnątrz tylko słychać jak ciężko jej oddychać,jednak nie rzęzi jej w piersiach.Smarują ją 3xdziennie olejkiem kamforowym(stópki,piersi i plecki),dodatkowo smaruję pod noskiem maścią majerankową.Jak długo może się taki katar utrzymywać u dziecka i ewentualnie co zrobić żeby zaczął wypływać. Pozdrawiam smile
      [addsig]

monika

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 10-06-2006, 08:29
      •  
      •  
      •  

Czy wiecie, że odstawienie tabletek koncepcyjnych nie blokuje jajeczkowania na stałe?

http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,394,plodnosc-po-odstawieniu-antykoncepcji-hormonalnej,from-user

• Dodano: 19-06-2006, 08:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      polecam ci masc WIK VAPORUB nasmaruj malej po kapieli cieniutka warstwa plecki, klatke piersiowa no i nozki i ubierz jej skarpetki. Ja mojej malej tak robie i jest jak reka odjal, a ma dwa miesiace icon_smile.gif
      • Dodano: 23-06-2006, 16:22
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj

Moja Wiki tez tak miała ale pani doktor kazala mi kupuc sól fizjologiczną i jej po jednej kropelce dawac do noska, ale poźniej zakupiłam w aptece Sterimar - Fizjologiczny roztwór wody morskiej- jest najlepszy na zatkany nosek maluszka poniewaz jest w aerozolu i doskonale udraznia nosek

Monika

Monika Szumna- Wróbel

• Dodano: 25-06-2006, 21:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      No mam wode morska tylko marimar.co jakis czas to wraca i po prostu juz nic z tym nie robie.2razy dziennie wilzam jej tym sluzuwki.a swoja droga to fajny zbieg okolicznosci-tez masz na imie monika i tez masz corke wiki icon_smile.gif [addsig]

monika

• Dodano: 04-11-2011, 15:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam smile
      polecam maść vicks babybalsam jest dostępna na allegro. Ma delikatną formułę przeznaczoną dla dzieci od 3 miesiąca życia. nie podrażnia skóry, rozgrzewa. U mnie w domu sprawdza się idealnie. Mam roczną córeczkę i 4 letniego chłopca. Na niegroźne przeziębienia jest idealna. Katar znika po 2-3 dniach. Smaruję dzieciom klatkę piersiową, plecki i stopy.
      • Dodano: 04-11-2011, 15:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam smile
      polecam maść vicks babybalsam jest dostępna na allegro. Ma delikatną formułę przeznaczoną dla dzieci od 3 miesiąca życia. nie podrażnia skóry, rozgrzewa. U mnie w domu sprawdza się idealnie. Mam roczną córeczkę i 4 letniego chłopca. Na niegroźne przeziębienia jest idealna. Katar znika po 2-3 dniach. Smaruję dzieciom klatkę piersiową, plecki i stopy.
      • Dodano: 04-11-2011, 15:26
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam smile

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?