użytkowników online: 251

Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
pediatria
Oceń forum: 
 (3.4)
      Pediatria - forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (504) Artykuły (135) Porady (228) Społeczność (217) Szukaj  

Forum - Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

brak apetytu osłabienie, zielona strzelającakupka ze śluzem [3]

• Dodano: 15-08-2008, 21:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      pomóżcie

mój 10 miesięczny synek od 3 tygodni robi zielone kupki ze śluzem takie strzelające, nie chce jeść czasami wypija 100 ml mleka na dzień i nic więcej nie chce jeść bardzo schudł byłam z nim u 3 lekarzy ale nic nie widzieli że coś złego się z nim dzieje. ale ja widziałam był bardzo słaby cały czas by spał, mało jadł i robił dużo tych kupek, w końcu jedna lekarka wypisała nam skierowanie do szpitala bo na niej to wymusiłam, a w szpitalu okazało się że jest odwodniony, dostał 3 kroplówki i dostasje 3x dziennie smecte ale ona nic nie pomaga już nawet wykluczyłam z mojej diety mleko, gaz napoje ale nic nie pomaga. mały cały czas robi zielone lupki ze śluzem ale zaczął troche więcej mojego mleka wypijać . co zrobić by tych kupek nie było, co mu może być. pomóżcie!!!!!!!!!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 23-06-2011, 09:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2008-08-15 21:02:00 pomóżcie

mój 10 miesięczny synek od 3 tygodni robi zielone kupki ze śluzem takie strzelające, nie chce jeść czasami wypija 100 ml mleka na dzień i nic więcej nie chce jeść bardzo schudł byłam z nim u 3 lekarzy ale nic nie widzieli że coś złego się z nim dzieje. ale ja widziałam był bardzo słaby cały czas by spał, mało jadł i robił dużo tych kupek, w końcu jedna lekarka wypisała nam skierowanie do szpitala bo na niej to wymusiłam, a w szpitalu okazało się że jest odwodniony, dostał 3 kroplówki i dostasje 3x dziennie smecte ale ona nic nie pomaga już nawet wykluczyłam z mojej diety mleko, gaz napoje ale nic nie pomaga. mały cały czas robi zielone lupki ze śluzem ale zaczął troche więcej mojego mleka wypijać . co zrobić by tych kupek nie było, co mu może być. pomóżcie!!!!!!!!!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 21-07-2011, 10:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      tutaj znajdziesz coś na ten temat:

http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,2971,wyglad-stolca-zielone-zabarwienie-stolcow,1
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?