moj brat robi nadal kupe w majtki nie pomagaja prosby grozby krzyki blaganie .Mama juz nie wie jak do niego podejsc ja tez rozmawialam z nim jak to mozna nazwac rozmowa ale on mi kazal sie nie odzywac.Nie wstydzi sie robi w szkole wszedzie jak mu sie zachce jest to okropne prosze o pomoc.....
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Oddano 1 głos
Dodano: 12-09-2011, 09:11
Gość
Prosze o pomoc moj dziesiecioletni brat robi w majtki kupe nic nie pomaga....
Twoja mama powinna z synem iść do lekarza bo to nie jest normalne.Psycholog nawet szkolny może pomóc. Mogą być to pewnego rodzaju objawy zaburzeń emocjonalnych.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
Moja mama byla juz z bratem u psychologa i kazal dawac kwas z kapusty i nic wiecej ogolnie dziecko rozwija sie dobrze moze musi isc do lepszego specjalisty....
Kwas z kapusty niby coby to miało wnieść do jego problemu,przecież po tym się ma nawet solidną biegunkę Dziwne...nie którzy lekarze mają różne fanaberie...
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/] [/url]
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Dodano: 16-09-2011, 15:44
Gość
Wlasnie ta biegunka miala go zmusic ze by usiadl na kibelku ale to nic nie dalo .Juz sami nie wiemy co robic nikt nie moze nam pomoc....
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
Dodano: 04-02-2012, 23:25
Gość
moja corka ma podobny problem ale jest mlodsza ktos powiedzial jej ze z pupy wychodza slimaki odtad zalatwia sie tylko w pieluche mimo iz juz od prawie roku ich nie uzywala(ma 3 lata)