Teoretycznie można zapłacić karę pieniężną,suma jest różna.Mają podobno znieść ten obowiązek.Tak naprawdę nie rozumiem tego przymusu,owszem panuję dużo wirusów.Ja sama ostatnio chorowałam na mykoplazmę i krztusiec.Mimo że w dzieciństwie byłam szczepiona to zaraziłam się od córki.Generalnie na chwilę obecną praktycznie tylko w Polsce został obowiązek szczepienia
dzieci.Tylko dlaczego nikt nie mówi o tym jakie działanie ma to później na nasze zdrowie.Lekarze niektórzy wypowiadają się że mamy coraz bardziej schorowane społeczeństwo-zwłaszcza młode i dużym prawdopodobieństwem są to powikłania po szczepionkach.Szczepionki które są podawane naszym dzieciom są nieoczyszczone i zawierają dużą ilość rtęci oraz innych składników które w znacznym stopniu przewyższają dawkę dla dorosłego człowieka! A potem mogą być różne skutki uboczne jak nie teraz to w późniejszym wieku.Ja osobiście szczepię synka szczepionkami skojarzonymi,bardzo ładnie je znosi,wole te szczepionki bo są one oczyszczone i nie zawierają tylu szkodliwych substancji.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 38 głosów
Oddano 38 głosów