użytkowników online: 393

Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
pediatria
Oceń forum: 
 (3.4)
      Pediatria - forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (504) Artykuły (135) Porady (228) Społeczność (217) Szukaj  

Forum - Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

EURESPAL - skutki uboczne [3]

• Dodano: 05-01-2007, 21:04
      •  
      •  
      •  
      •  
      dziekuje bogu ze mam internet dzieki wam wiem co sie ze mna dzieje smile od kilku dni sie koszmarnie czulam bol serca szybkie bicie leki ze umieram wogole zle samopoczucie ogolnie szukalam przyczyny bo wiem ze mam zdrowe serce i dziki waszemu forum znalazlam przyczyne ten lek zostal mi przepisany nawet bez ulotki natychmiast go odstawilam UWAZAJCIE NA TO SWINSTWO!!!!!!!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 16-04-2007, 17:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      fakt ze eurespal posiada skutki uboczne,o czym informuje sama ulotka informacyjna zalaczona do leku min to ze moze wplywac na stan swiadomosci.Sama tego doswiadczylam jak i innych np arytmia serca.bardzo szybko bije serce.trzesly mi sie rece ale po5 dniach zazywania.mimo tego wszystkiego jednak jesem zadowolona z tego leku o wiele latwiej mi sie oddycha.wdechy sa pelniejsze czuje sie lepiej dotleniona.rzecza istotna jest tez przyjmowanie leku jesli istnieje uzasadniona potrzeba a nie jak sie chce i kiedy.lek ten jest przeznaczony w nieco ciezszych przewleklych zapaleniach

Gosc

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 13-03-2011, 14:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      e_aga 2007-04-16 17:38:00 fakt ze eurespal posiada skutki uboczne,o czym informuje sama ulotka informacyjna zalaczona do leku min to ze moze wplywac na stan swiadomosci.Sama tego doswiadczylam jak i innych np arytmia serca.bardzo szybko bije serce.trzesly mi sie rece ale po5 dniach zazywania.mimo tego wszystkiego jednak jesem zadowolona z tego leku o wiele latwiej mi sie oddycha.wdechy sa pelniejsze czuje sie lepiej dotleniona.rzecza istotna jest tez przyjmowanie leku jesli istnieje uzasadniona potrzeba a nie jak sie chce i kiedy.lek ten jest przeznaczony w nieco ciezszych przewleklych zapaleniach
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

U kogo najczęściej występuje cukrzyca typu1