użytkowników online: 744

Nerwica, fobia, i inne zaburzenia lękowe

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.0)
      Lęk, fobia, nerwica, niepokój strach i napięcie
       O grupie Forum  Wiadomości (20) Artykuły (15) Społeczność (176) Szukaj  

Forum - Nerwica, fobia, i inne zaburzenia lękowe

Problem Seksualny bez ktorego nie moge funkcjonowac [1]

• Dodano: 07-02-2012, 18:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam,

Mój problem rozpoczał się od wieku dojżewania, dziś mam 40 lat, jednak problem się nasila i nie umiem sobie poradzic, podejzewam ze jestem uzależniony od masochizmu w seksie od zadawania sobie bólu i cierpienia innym.
      Całe zycie poszukiwałem kobiety dla siebie. Na poczatku rozumielismy się wszystko bylo w porządku odpwiadał nam styl miłosci - jestem z partnerką ponad 11 lat jednak i ona jest wykończona moją fobią.
      Ja mam wyrzuty sumienia że ja zmuszam do swoich fobii a ona przewaznie się przełamuje i ulega, jednak wiem podświadome że się do tego zmusza, kocham ją jednak co noc ta fobia nie pozwala mi zasnąc. Często stosujemy miłosc bdsm, i tortury lecz ostatnio zdarzyl nam się incydent, zakonczyło się 7 dniowym brakiem współżycia i antybiotykiem. cry nie pamietam jednak do końca co się wydarzyło, jedyne tylko że staciła przytomnosc. Boje się ze skończe u psychiatry, moje zycie 7 dni chodzilem rozstrojony nerwowo, ciagle się masturbowałem i kaleczyłem wręcz, zwolniłem sie z pracy bo nie mogłem funkcjonowac. evil Na domiar złego natura obdarzyła mnie sporym członkiem, i boję się że kiedyś się to moze skończyc tragicznie, proszę mi powiedziec co powinienem zrobic w tej sytuacji. cry
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?