Nerwica, fobia, i inne zaburzenia lękowe

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.0)
      Lęk, fobia, nerwica, niepokój strach i napięcie
       O grupie Forum  Wiadomości (20) Artykuły (15) Społeczność (176) Szukaj  

Forum - Nerwica, fobia, i inne zaburzenia lękowe

Nerwica???? [3]

• Dodano: 16-12-2009, 18:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam serdecznie. W 2005 roku uległam wypadkowi w pociągu. Doznałam urazu kręgosłupa w dolnym odcinku - dokładnie silne uderzenie i omdlenie. Po tym zdarzeniu odczuwam bardzo często duszności, czasami codziennie, w szczególności na zmianę pogody. Czasami te duszności nie pozwalaja mi normalnie funkcjonować, czasami nawet odczuwam strach. Czy duszności te moga być spowodowane tym wypadkiem? Od dnia tego zdarzenia są momenty gorszego samopoczucia, w szczególności w nocy mam momenty gdzie budze się i mam wrazenie że staje mi serce. Prosze o pomoc. Czy jest na to jakieś lekarstwo? Co mam zrobić?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 31-12-2009, 15:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj! Ja mam zdiagnozowaną nerwice od czerwca 2009r. i moje pierwsze objawy wyglądały tak samo jak u Ciebie. Poprostu kładłam się spać a nagle się budziłam iż czułam że zaczynam przestawać oddychać a moje serce miało stanąć. Niestety do lekarza poszłam jak było zapóźno (wywiozła mnie karetka pogotowia do szpitala). Doradzam Ci abyś poszłe jak najszybciej do lekarza rodzinnego a on zapewne skieruje Cię do neurologa
      • Dodano: 03-03-2010, 11:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      wydaje mi sie ze neurolog tu niewiele zdziała,nerwica tą czy inna zajmuje sie psychiatra.

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?