użytkowników online: 744

Odchudzanie i dieta a otyłość - przyczyny i leczenie

Najnowsze na forum
dieta i odchudzanie
Oceń forum: 
 (3.7)
      Skuteczne odchudzanie - czy coś takiego istnieje?
       O grupie Forum  Wiadomości (91) Artykuły (27) Porady (8) Społeczność (305) Szukaj  

Forum - Odchudzanie i dieta a otyłość - przyczyny i leczenie

MERIDIA, MEIZITANG CZERWONY - ZIELONY [748]

• Dodano: 02-02-2012, 10:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      5 dzień, sen wczoraj miałam już spokojniejszy, zasnęłam po 15 minutach, nie wierciłam się tak jak wcześniej. Więc może organizm po prostu się przyzwyczaja... . Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam, wzięłam tylko tabletke. Na wadze mniej 2,5kg ale myślę, że to w większości też woda, tak czy siak jestem zadowolona, mam nadzieję, że będzie szło dalej tak jak do tej pory smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 02-02-2012, 21:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      Czy mogę prosić namiar na uczciwego sprzedawcę? kupowałam w listopadzie od Pan, który niestety już nie odbiera telefonów, czy mogę liczyć na Wasze wsparcie w walce z nadwagą?malgosiam83@gmail.com
      pozdrawiam
      • Dodano: 03-02-2012, 21:26
      •  
      •  
      •  
      •  
      6 dzień również jako tako minął, zobaczymy, czy dzisiaj również będzie lepiej z snem. Nadal apetyt się nie powiększył, mogłabym nic nie jeść, a jeżeli już coś jem, aby nie czuć tych zawrotów głowy i slabości, to wybieram produkty niskokaloryczne i zdrowe. Dzięki tabletką dla mnie jest to możliwe, wcześniej na diecie wytrzymywałam góra dwa trzy dni, albo zaczynałam rano a kończyłam wieczorem... teraz nie ma mowy o załamaniu wink

Czy któraś z Was stosuje jakąś specjalną dietę? Macie jakieś sprawdzone pomysły na dietetyczne potrawy obiadowe? Bo wolałabym jeść tylko obiad i kolację... z samego rana w ogóle nie jestem w stanie jeść. Może ktoś coś mi podeśle jeżeli będzie tak miły? biggrin

rosia29@onet.pl
      • Dodano: 05-02-2012, 11:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      mefisto 1, mogłabym prosić Cię o namiary na "m", za mna kilka podróbek licze na cos skutecznego- Z góry dziekuje ---> immortal233@wp.pl, razz
      • Dodano: 05-02-2012, 18:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      8 dzień, mam 3.5kg mniej... ale dzisiaj obudziłam się już o 3:30 i nie mogłam zasnąć frown Wierciłam się wierciłam aż w końcu wstałam. Myślałam, że problem ze snem się skończył a tu taki psikus. Dzisiaj jadłam o 11:00 kanapkę, o 13:30 warzywa zapiekane z serem a o 18:00 jogurt. Nie czuję się głodna, brak bólu głowy, spać jeszcze mi się nie chce... mam nadzieję, że dzisiaj tego problemu nie będzie.
      • Dodano: 06-02-2012, 12:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dziękuje za namiary, spróbuję ostatni raz i razem z wami rozpocznę kolejne starcie z niechcianymi kg...do wakacji sporo czasu...chciałabym móc cieszyc się piękna sylwetka jak dawniej smilesmilesmile Staję do walki...tym samym zycze powodzenia wszytskim które trwają w boju smile
      • Dodano: 08-02-2012, 20:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      11 dzień i mam mniej o 4,5kg smile )!! Jeżeli chodzi o sen to problemy są umiarkowane, raz mogę spać raz nie, dzisiejszej nocy się strasznie pociłam... . Serce mi bije raz wolniej raz szybciej i to mnie martwi bardziej. Zaczęłam zażywać witaminy i krople. Może coś pomoże, czas pokaże. Póki co waga spada, a to strasznie motywuje do dalszych działań i zażywania meizitancu.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 10-02-2012, 22:22
      •  
      •  
      •  
      •  
      szyszunia201 mozesz mi podac namiary ?
      • Dodano: 10-02-2012, 22:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jezeli mozesz to na iwona215@wp.pl smile
      • Dodano: 11-02-2012, 12:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dzień 14. Dalej biorę meizitang czerwony. Na wadze rano było -5,5kg niecałe. Jestem z siebie zadowolona. Problemy ze snem od 2 dni się skończyły, może tak już zostanie. Za to nastały bóle głowy, osłabiona jestem jakaś... chyba za mało jem, aczkolwiek staram się jeść jak najmniej, jeżeli nie odczuwam takiej potrzeby... ale boję się mimo wszystko, że mogą wystąpić omdlenia. Zobaczymy co przyniesie czas, jeszcze trochę do zrzucenia mam. Nieustannie piję wodę, przerzuciłam się na Veroni mineral z magnezem . smile

Mam kilka pytań do osoby która już zażywała meizitang czerwony i schudła bez efektu jojo. Byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby taka osoba zechciała udzielić mi pewnych informacji. Jeżeli się takowa znajdzie proszę o e-mail na rosia29@onet.pl
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?