użytkowników online: 744

Odchudzanie i dieta a otyłość - przyczyny i leczenie

Najnowsze na forum
dieta i odchudzanie
Oceń forum: 
 (3.7)
      Skuteczne odchudzanie - czy coś takiego istnieje?
       O grupie Forum  Wiadomości (91) Artykuły (27) Porady (8) Społeczność (305) Szukaj  

Forum - Odchudzanie i dieta a otyłość - przyczyny i leczenie

Meizitang => sibutramina, zamiast chińskich ziółek na odchudzanie... [2986]

• Dodano: 08-12-2011, 00:12
      •  
      •  
      •  
      •  
      Próbowałam do Ciebie napisać ale chyba muszę mieć Cię w znajomych, więc napisze tu jak to robiłam:

Ja brałam codziennie pół godziny przed śniadaniem tabletke i to zapijałam mocną kawą. Później jadłam małe śniadanie. Koło 12 znowu piłam kawę słabszą z mlekiem, jadłam coś i znowu w południe jakąś lekką kawę plus coś jadłam. Faktycznie nie czułam głodu i było ok. Jak próbowałam tak z samą kawą to niestety nie działało. Nie wiem w sumie na jakiej to zasadzie działa ale polecam wink

magdalena2008@onet.pl

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 15-01-2012, 21:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      Czy Meizitang z zielarnia_24h@op.pl
      jest skuteczny?

Pozdrawiam smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Witam dziewczyny. Od 3 dni biorę meizitanc czerwony i chciałam się poradzić w kilku kwestiach, a mianowicie :

Co jadacie i w jakich ilościach?
      Ćwiczycie?
      Jeżeli tak, to ile?
      Czy macie problemy z zasypianiem?

Bo ja odkąd zażywam lek nie umiem zasypiać, wiercę się na łóżku i dopiero gdzieś po godzinie zasypiam, wstaję zdecydowanie wcześniej niż zwykle - co mi nie przeszkadza, ale wolałabym przynajmniej bez trudności zasypiać!

Jeżeli chodzi o jedzenie to już po pierwszej kapsułce do 2 godzin odczułam działanie i nie chciało mi się jeść, dopiero koło 15 zjadłam pierwszy posiłek - chudą zupkę z jarzyn. Wieczorem też nie odczuwałam apetytu, to zjadłam jogurt.

Wczoraj miałam podobnie co do apetytu, więc też zjadłam dwa 'posiłki'

Dzisiaj rano zjadłam jogurt... ale kręci mi się w głowie i nie wiem, czy to przez osłabienie, że jadam mniej, czy to tak działa ten lek?

Nie wiem co myśleć i robić... proszę, pomóżcie dziewczyny, specjalnie się zarejestrowałam tu na forum.

Jeżeli można proszę o odpowiedź będę bardzo wdzięczna. Powinnam nadal brać ten lek czy odstawić? Może jak będę więcej jadła to nie będę osłabiona? Bo boję się omdleń... rosia29@onet.pl
      • Dodano: 31-01-2012, 15:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam, mam pytanie czy może ktoś dać mi namiary na rzetelnego sprzedawce MEIZITANG,(poprostu sprawdzonego ) Zostałam już wielokrotnie oszukana i proszę o pomoc,mam około 20kilo nadwagi .
      • Dodano: 03-02-2012, 21:31
      •  
      •  
      •  
      •  
      sandrinks 2012-01-15 21:24:54 Czy Meizitang z zielarnia_24h@op.pl
      jest skuteczny?

Pozdrawiam smile

Ja szczerze mogę polecić smile Jednak skutki uboczne mogą się ujawniać... u mnie głównie problemy z zasypianiem. Suchość w ustach hmm... można nazwać to wzmożonym pragnieniem.
      • Dodano: 05-02-2012, 18:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      8 dzień, mam 3.5kg mniej... ale dzisiaj obudziłam się już o 3:30 i nie mogłam zasnąć Wierciłam się wierciłam aż w końcu wstałam. Myślałam, że problem ze snem się skończył a tu taki psikus. Dzisiaj jadłam o 11:00 kanapkę, o 13:30 warzywa zapiekane z serem a o 18:00 jogurt. Nie czuję się głodna, brak bólu głowy, spać jeszcze mi się nie chce... mam nadzieję, że dzisiaj tego problemu nie będzie.

Czy ktoś tu jeszcze się udziela?
      • Dodano: 10-02-2012, 15:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mogę już coś napisać w temacie. Aktualnie zażywam meizi zielony, wcześniej LiDa. Oczywiście zanim rozpoczęłam kurację przewertowałam setki stron z informacjami i opiniami. Nie miałam i nie mam żadnych przypadłości z listy przeciwwskazań. Zacznę może od Lidy: po 30 kapsułkach schudłam 6 kg. Samopoczucie: wysusz mega wysusz - nie stanowi problemu - po prostu piłam gigantyczne ilości wody - co wiązało się z częstymi wizytami w kibelku. Poza tym lekkie pobudzenie - żadnego kołatania serca, nadmiernego pocenia się. Na początku było mi tylko wewnętrznie cieplej.
      Na pewno mniej jadłam, ale ze smakiem i chęcią, natomiast zdecydowanie mniej mieściłam. Szybka sytość - wielki plus. Zero problemów ze snem. Sądzę, że brak tych skutków ubocznych (kołatanie, telepki itp.) to wynik mojego stałego bardzo niskiego ciśnienia. Po tabsach po prostu zaczęłam normalnie funkcjonować a nie słaniać się jak zombie gdy szarówka za oknem. Spadek wagi jest dla mnie satysfakcjonujący z uwagi na utratę objętości - czuje po ciuchach. jest mi zdecydowanie lżej. Samopoczucie tez super. Zaznaczę, że nie byłam osobą otyłą, 1.70 wzrostu i 66 kg. Niby wg obliczeń prawidłowo ale jednak optycznie było za dużo w paru miejscach. Zaznaczę też, że nie znoszę chudych kobiet z figurą przypominającą rozwijającą się 13latkę!!!
      I nie mam na celu być chuda, tylko kształtna... w zasadzie to mam kształt butelki coca coli, niezły biust tylko jeszcze biodra i uda odrobina i będzie idealnie. Jeśli chodzi o meizi: aktualnie mam zielony i stwierdzam zupełnie odwrotnie niż wszyscy. Lida lepsza. Po meizi trochę boli głowa, dodatkowo problemy ze "dwójeczką" - czego przy Lidzie nie było. nadal brak problemów ze snem, wysusz występuje ale mniejszy. Skończę opakowanie i razem z tym kurację. Proszę tych którzy tak strasznie krzyczą jakie to świństwo, sieją złą propagandę, aby sobie darowali, bo większość bazuje na tym co czyta w artykułach sponsorowanych, na forach, a nie z własnego doświadczenia. Kto ma zażyć i tak zażyje - ważne żeby nie łykał jeśli choć jedno przeciwwskazanie do niego pasuje. Należy jeść, mega dużo pić i obserwować organizm. Niejeden pochorował się po Panadolu, ziółkach, syropie... ciekawe czy tak analizujecie każdą nazwę składnika zwykłego syropu na kaszel. Ciekawe czy wiecie co zawierają krople na katar, które sprzedaje się bez recepty? Poczytajcie - mądrale, specjaliści od analiz klinicznych smile - pseudoefydryna!!! Lida, meizi to nie jest żadna amfetamina moi drodzy - czy myślicie ze byłoby to takie tanie gdyby był to DRAG? Wolne żarty.
      • Dodano: 11-02-2012, 12:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dzień 14. Dalej biorę meizitang czerwony. Na wadze rano było -5,5kg niecałe. Jestem z siebie zadowolona. Problemy ze snem od 2 dni się skończyły, może tak już zostanie. Za to nastały bóle głowy, osłabiona jestem jakaś... chyba za mało jem, aczkolwiek staram się jeść jak najmniej, jeżeli nie odczuwam takiej potrzeby... ale boję się mimo wszystko, że mogą wystąpić omdlenia. Zobaczymy co przyniesie czas, jeszcze trochę do zrzucenia mam. Nieustannie piję wodę, przerzuciłam się na Veroni mineral z magnezem .

Mam kilka pytań do osoby która już zażywała meizitang czerwony i schudła bez efektu jojo. Byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby taka osoba zechciała udzielić mi pewnych informacji. Jeżeli się takowa znajdzie proszę o e-mail na rosia29@onet.pl
      • Dodano: 16-02-2012, 23:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam wszystkich smile
      Zwracam się z prośbą o pomoc w zakupie sprawdzonego meizitang. Proszę o namiary na rzetelnego sprzedawcę ponieważ nie stać mnie na kupno następnej podróbki. Z góry dziękuję.
      • Dodano: 17-02-2012, 22:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam. Ponawiam prośbę o pomoc.

Podobne dyskusje

Ankieta

U kogo najczęściej występuje cukrzyca typu1