użytkowników online: 686

Karmienie, żywienie dzieci.

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.5)
      Żywienie. Jedzenia zastępcze, wprowadzanie nowych posiłków dla dziecka.
       O grupie Forum  Wiadomości (272) Artykuły (72) Porady (108) Społeczność (86) Szukaj  

Forum - Karmienie, żywienie dzieci.

mleko bebilon pepti [13]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 09-07-2010, 15:54
      •  
      •  
      •  
      •  
      Moje dziecko było bardzo wybredne podawałam mojemu dziecku różne rodzaje mleka i stanowczo polecam Nan
      Można kupić w sklepach online jak Dziecko.je

Jednakże jakie mleko podasz Twojemu dziecku zależy tylko od Ciebie .

Pozdrawiam , Zosia .
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 26-02-2009, 08:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam smile moja coreczka ma 16miesiecy i ma alergie pokarmowa.od jakiegos czasu podaje jej mleko i produkty mleczne z soji ale ostatnio dowiedzialam sie ze soja tez uczula.wiec juz sama nie wiem co jej podawac moze bebilon pepti?prosze o pomoc
      • Dodano: 26-02-2009, 11:58
      •  
      •  
      •  
      •  
      Soja może ale nie musi uczulać jeśli po niej nie zaobserwowałaś żadnych zmian alergicznych u dziecka to nie musisz rezygnować z soi! A ciągłe zmiany na inne mleko gdy nie zachodzi taka potrzeba też nie jest dla dziecka dobra! Pozdrawiam
      • Dodano: 26-02-2009, 14:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      kiedy zmienilam jej mleko na sojowe najpierw wysypka zeszla a potem znowu sie pojawila,tylko ze bardziej zaogniona i wiecej na tlowiu wiec nie wiem czy to po soji czy moze cos innego. icon_cry.gif [addsig]
      • Dodano: 26-02-2009, 14:30
      •  
      •  
      •  
      •  
      Każdą nowość musisz wprowadzać pojedyńczo i w kilkudniowych odstępach czasu abyś mogła zaobserwować czy nie jest Twoje dziecko na dany produkt uczulone! Co do zmiany mleka to my też dawaliśmy swojemu dziecku sojowe a potem zmieniliśmy po namowie lekarza na bebilon pepti naszemu synkowi pomogło i smakowało pił prawie do 2 r.ż
      • Dodano: 29-05-2009, 20:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      beata

mam 4 miesieczna coreczke ona pije mleko bebilon pepti 1 dowiedzialam sie ze te mleko niejest juz refundowane a cena puszki 23zl a puszka mi starcza na 3 dni co mam teraz zrobic
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
      Oddano 6 głosów
      • Dodano: 17-06-2009, 18:04
      •  
      •  
      •  
      •  
      bebilon pepti jest nadal refundowane. u mnie w aptece z recepta koszuje 11zl
      • Dodano: 17-06-2009, 18:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      bebilon pepti jest nadal refundowane. u mnie w aptece z recepta koszuje 11zl
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 22-07-2009, 10:51
      •  
      •  
      •  
      •  

29-05-2009 o 20:08, gość :

beata

mam 4 miesieczna coreczke ona pije mleko bebilon pepti 1 dowiedzialam sie ze te mleko niejest juz refundowane a cena puszki 23zl a puszka mi starcza na 3 dni co mam teraz zrobic

beatko idz z corcia do alergologa i on Ci bedzie wypisywal recepte na to mleczko a z recepta to przeciez o polowe taniej i nie martw sie twoja malutka zacznie teraz jesc inne rzeczy wiec jedna puszke mleczka bedziesz miala na conajmniej tydzien!
      • Dodano: 22-07-2009, 23:21
      •  
      •  
      •  
      •  
      moja corka pije nutramigen,ale podobnie jak z bebilonem potzreba na niego recepte.dostej recepte w przychodni ale raz do rku wymagaja zaswiadczenia od alergologa ze dziecko przyjmuje takie mleko
      • Dodano: 19-11-2009, 14:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      W Białymstoku w Aptece pod Lwem na ul Ogrodowej
      bebilon pepti 1 i 2 są w cenie 7.45 zł za opakowanie /recepta/.

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?