użytkowników online: 1293

Karmienie, żywienie dzieci.

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.6)
      Żywienie. Jedzenia zastępcze, wprowadzanie nowych posiłków dla dziecka.
       O grupie Forum  Wiadomości (294) Artykuły (75) Porady (107) Społeczność (99) Szukaj  

Forum - Karmienie, żywienie dzieci.

Mamo zbadaj swoje dziecko zanim będzie za późno [5]

• Dodano: 02-09-2011, 14:21
      •  
      •  
      •  
      •  
      Co raz więcej moich znajomych zaczyna cierpieć na różnego rodzaju schorzenia. Jestem pokoleniem 20-latków, a wśród mojego towarzystwa pojawiła się straszna choroba jaką jest rak. Kolega zachorował na raka jelita grubego. Czeka go teraz długotrwałe leczenie i chemia. Lekarz, u którego się leczy podał nam takiego linka http://***/site/457news/ aby siedząc w internecie można było zweryfikować po części swój stan zdrowia. Ja już to zrobiłem. Teraz pora na was drogie mamy, badajcie nie tylko siebie, ale przede wszystkim swoje dzieciaki.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Dokładnie...profilaktyka jest ważna!!!... wiele z nas stwierdza że nie pójdzie się zbadać bo lekarz jeszcze coś wykryje itp. Skutkiem takiego błędnego myślenia jest to że trafiamy do lekarza w zaawansowanym stadium choroby,kiedy już jest za późno na skuteczne szybkie leczenie....
      Koszty profilaktyki są dużo mniejsze niż późniejsze leczenie...pamiętajmy ZDROWIE JEST NAJWAŻNIEJSZE!!! smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      edytowano: 08-09-2011, 14:37
      anamari 2011-09-08 14:36:15 Dokładnie...profilaktyka jest ważna!!!... wiele z nas stwierdza że nie pójdzie się zbadać bo lekarz jeszcze coś wykryje itp. Skutkiem takiego błędnego myślenia jest to że trafiamy do lekarza w zaawansowanym stadium choroby,kiedy już jest za późno na skuteczne szybkie leczenie....
      Koszty profilaktyki są dużo mniejsze niż późniejsze leczenie...pamiętajmy ZDROWIE JEST NAJWAŻNIEJSZE!!! smile

Zdrowie Najważniejsze!!!! smilesmilesmilesmile
      Nie możemy nic lekceważyć.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      Popieram najważniejsze jest zdrowie.O które trzeba dbać!

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
      Image
      [/url]

Image

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Chociaż powiem Wam,że bywa i tak,że te bardziej zadbane Dzieci chorują częściej niż te mniej zadbane ...
      Ale ile tak naprawdę w tym prawdy chyba nikt nie wie ... od czego zależy to wszystko ?? ... smile

asiulek712

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: