użytkowników online: 643
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

ubranka Ewa Klucze [5]

• Dodano: 02-02-2012, 14:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      Bardzo podobają mi się ubranka tej firmy jest ich dość sporo na allegro i tu pytanie co myślicie o tych ubrankach ?? czy są z dobrego materiału ?? cena mi się wydaje ok
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 04-02-2012, 03:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      osobiscie uwielbiam bezuciskowe polspiochy.mala nosi je prawie caly czas wiec sa mocno eksploatowane.po praniu zachowuja swoj ksztalt,gumka nie traci elastycznosci,troszke sie zmechacily na stopkach,ale to od intensywnego przebierania nozkami.polecam.wzornictwo tez maja przyjemne.trzeba wspierac polskie firmy
      • Dodano: 07-02-2012, 16:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      ja je kupowałam i były jedne z lepszych także polecam
      Image
      Image
      • Dodano: 10-02-2012, 14:49
      •  
      •  
      •  

Do dzisiaj miałam problem czy karać dziecko? Nawet jeżeli tak, to w jaki sposób by zrozumiało  popełnienie błędu. Poniższy artykuł wiele mi wyjaśnił.

Podaję link i zachęcam do przeczytania, naprawdę warto!

http://www.forumpediatryczne.pl/txt/a,6180,0,obowiazki-dziecka-kara-czy-dobre-wychowanie,from-user

• Dodano: 13-02-2012, 12:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      ubranka Ewa Klucze są rewelacyjne!!!! polecam bezuciskowe półśpiochy, śpioszki i kompleciki, po praniu w wysokiej temp. nic się nie dzieje są mieciutki, i mają sliczne wzorki
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 06-03-2012, 21:58
      •  
      •  
      •  
      •  
      Polecam ubranka firmy Ewa Klucze smile Sa rewelacyjne smile

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: