użytkowników online: 650
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

PIERSI [6]

• Dodano: 01-07-2011, 23:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      WITAM smile MAM PYTANIE 5 MIESIECY TEMU URODZILAM SYNKA PRZEZ CESARSKIE CIECIE,DLATEGO TEZ NIE KARMILAM Z PIERSI,TYLKO MLEKIEM MODYFIKOWANYM,PONIEWAZ NIE MIALAM POKARMU,TERAZ ZA TO PO TAKIEJ PRZERWIE SIE POJAWIL,CO ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI confused PROSZE O ODP smilesmile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Czesc..
      ja tez urodzilam 5 miesiecy temu i rowniez przez cesarskie ciecie..TaK SAMO NIE mialam pokarmu..pojawil sie dopiero jakis czas po porodzie...
      ale wiem ze po sporym czasie po porodzie nie wolno juz dziecku podac takiego mleka frown
      najlepiej odciagaj i -poprostu wylej jesli masz go ponadto

pozdrawiam smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Witam. Moja córka ma 3 miesiące urodzona siłami natury. Karmiłam ja piersia przez miesiąc. W każdym bądź razie jeżeli pojawil sie p[okarm a nie chcesz karmić piersią a jest go sporo to przede wszystkim nie odciągać, ewentualnie jak jak bardzo bola Cię piersi to odciągnij trochę do odczucia ulgi. Możesz je też ciasno bandażować i nosić ciasny stanik obkładać liściami z kapusty i pić 3 razy dziennie napar z szałwi gdyż ten hamuje laktację. Pokarm sam zaniknie .
      Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      są też nawet leki zmniejszające laktację. Tylko trzeba się wybrać do lekarza, bo są na receptę.
      Ja po cesarce na szczęście od razu miałam mleko.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
      Oddano 6 głosów

Jak kształtuje się rozwój dziecka? Który okres jest najtrudniejszy dla rodzica. Pewnie się nad tym często zastanawiacie. Każdy ma na ten temat inne zdanie. Artykuł na temat rozwoju dziecka na tym portalu, pomógł mi poszeregować pewne kwestie na temat rozwoju malucha. Polecam go Wam!

Zobaczcie tu:

http://www.forumpediatryczne.pl/txt/a,5018,0,zarys-rozwoju-dziecka,from-user

• Dodano: 13-09-2011, 23:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      magdusia839 2011-07-02 15:50:00 Czesc..
      ja tez urodzilam 5 miesiecy temu i rowniez przez cesarskie ciecie..TaK SAMO NIE mialam pokarmu..pojawil sie dopiero jakis czas po porodzie...
      ale wiem ze po sporym czasie po porodzie nie wolno juz dziecku podac takiego mleka frown

pozdrawiam smile

Ja nie miałam cesarki.
      Urodziłam Sama,mleka miałam pod dostatkiem ... smile
      Dużo jednak słyszałam na ten temat ...
      wiem że w takim wypadku należy udać się do gin. w celu zginięcia pokarmu za pomocą tabletek.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      magdusia839 2011-07-02 15:50:00 Czesc..

pozdrawiam smile

Ja nie miałam cesarki.
      Urodziłam Sama,mleka miałam pod dostatkiem ... smile
      Dużo jednak słyszałam na ten temat ...
      wiem że w takim wypadku należy udać się do gin. w celu zginięcia pokarmu za pomocą tabletek.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?