użytkowników online: 650
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

Jestem mamą :) [39]

• Dodano: 21-12-2011, 13:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Cieszę się ze macie już swoje szczęścia, takie małe a dają tyle radości smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Przyznam się,że Wam troszkę zazdroszczę bycia mamami smile Może moja rola też niedługo będzie jako mama kto wie.....
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Ja jestem mamą 21 miesięcznego Wojtusia. Zaszłam w ciąze kiedy miałam 18 lat. Nie wiedziałam ze dziecko to największy skarb w życiu
      Oddano 1 głos
      na początku ciąży mówiłam ze nie dam rady jak urodze ale jak zobaczyłam mojego synka wiedziałam ze tak czy siakdam rade bo on dawał mi i daje nadal wiare smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Zazdroszczę ci,że jesteś mamą. To Twoje oczko w głowie. smile
      Dzieci są pocieszne swoim uśmiechem wynagradzają nam smutki smile
      Fajnie,że masz Wojtusia smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 03-02-2012, 14:52
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja tez się ciesze mimo tego że czasem tracę cierpliwość frown
      a w tej chwili staram się z narzeczonym o drugie dziecko smile przez cały styczeń próbowaliśmy ale nic z tego nie wyszło frown może dlatego ze bardzo tego chce, stwierdziłam ze nie bedę o tym myśleć i nie bedę sobie nic wkręcać. Wtedy mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze smile
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 05-02-2012, 01:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      justyna_1991 2012-02-03 14:52:17 Ja tez się ciesze mimo tego że czasem tracę cierpliwość frown
      a w tej chwili staram się z narzeczonym o drugie dziecko smile przez cały styczeń próbowaliśmy ale nic z tego nie wyszło frown może dlatego ze bardzo tego chce, stwierdziłam ze nie bedę o tym myśleć i nie bedę sobie nic wkręcać. Wtedy mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze smile

Brawo za chęci smile
      Oddano 1 głos
      Nie można tak od razu się poddawać, trzeba próbować dalej jeśli naprawdę sie tego chce smile
      Suwaczek z babyboom.pl
      Oddano 1 głos
      Oczywiscie, pewnie że czasem zdarzą się jakieś problemy w drodze do szczęścia związanego z dziećmi, ale za to potem radość wielka smilesmile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 30-03-2012, 15:33
      •  
      •  
      •  

Do dzisiaj miałam problem czy karać dziecko? Nawet jeżeli tak, to w jaki sposób by zrozumiało  popełnienie błędu. Poniższy artykuł wiele mi wyjaśnił.

Podaję link i zachęcam do przeczytania, naprawdę warto!

http://www.forumpediatryczne.pl/txt/a,6180,0,obowiazki-dziecka-kara-czy-dobre-wychowanie,from-user

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?