użytkowników online: 650
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

Jestem mamą :) [39]

• Dodano: 15-07-2011, 16:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      jestem mamą 11 miesięcznego Sebusia smile w sierpniu obchodzimy rok smile jestem spełniona smile od stycznia zaczynamy starania o nowe bobo smile
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Mój syneczek też ma 11 miesięcy, a 4 sierpnia będziemy obchodzić roczek. Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie. Cały roczek mojego synka tak szybko mi zleciał. Códownie jest patrzeć jak nasz maluch z dnia na dzień uczy się nowych rzeczy. Kochane przyszłe mamy nie bójcie się problemów wszystkie wynagrodzi wam uśmiech waszego dziecka!!!

maja

Oddano 2 głosy
      Witam wszystkie mamy wink
      Ja jestem mamą 11,5m-c Karolci która jest moim największym i upragnionym i długo wyczekiwanym szczęściem wink To już prawie rok a dla mnie to zbyt szybko mimo iż spędzam z nią każdy dzień każdą chwilę. Każdy dzień jest dla nas więlką przygodą ! A jej uśmiech daje mi siłę i pomaga przetrwać złe chwile wink Mała jest dla mnie wszystkim niewyobrażam sobie życia bez niej!
      Pozdrawiam wink

AGA

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
      Oddano 5 głosów
      Bycie mamą to super sprawa smile obecnie mam synka który ma 2 i pół roku, jest największym moim skarbem. To fakt, że życie się zmienia, jużnie my jesteśmy wazni, a nasze dziecko. To ono dyktuje nam jak bedzie wyglaał nasz dzień, a jeśli my coś zaplanujemy to może się okazać że nie da rady tego spełnić smile bo akurat nasz maluch ma zły dzień smile
      Tak to już jest, ale jeden uśmiech naszego maleństwa sprawia że życ sie che i robić wszystko dla niego!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Hejka Jestem mamą dwójki skarbów.Córka lat 8 i długo oczekiwany synek 4 miesiące biggrin .Pozdrawiam wszystkie mamusie i wszystkie ciężarne wink,a te co się starają głowa do góry!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 19 głosów
      Oddano 19 głosów

Czy dzieci boją się nocy? Czym są lęki nocne i jak je wykryć?

Dowiedziałam się tu:

http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,141,czy-twoje-dziecko-boi-sie-nocy,from-user

• Dodano: 19-08-2011, 14:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      Pozdrowienia dla Wszystkich mam ! smile

Misiaa

Oddano 2 głosy
      Bycie mamą to tak odpowiedzialna funkcja, poważniejsza niż chyba wszystkie wysokie stanowiska pracownicze jakie występują na świecie, jednocześnie tak przyjemne. Wiadomo, nie zawsze jest łatwo, jednak człowiek uczy się na błędach, a swe dziecko kocha i tak najbardziej na świecie..

YanG77

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Jestem mamą 3 letniego Tomcia, był jak najbardziej upragnionym, wyczekiwanym maluchem, tak samo jak to, które siedzi w brzuszku. Jest kochane od momentu gdy tylko dowiedziałam się, że jest.

Oglądałam dzisiaj program, w którym 10 letnia córka rządziła wszystkimi, do mamy mówiła spier..., czy też, ze jest głupia. Mówiła też, ze matka bije ją kablem, czy wieszakiem, czy czymś co wpadnie jej pod rękę. Nie mogę zrozumieć tych rodziców, jak można tak wychować dziecko. Ile błędów musieli popełnić. Nie mogę sobie tego wyobrazić, ale jestem pewna, ze u mnie czegoś takiego nie będzie, bo po pierwsze nie biję to jest moja podstawowa zasada. Po drugie zawsze tłumaczę jak coś zrobi źle, ale na ogół jest bardzo grzecznym dzieckiem. Potrafi nawet kilka razy dziennie przybiec uwiesić się na szyję mówiąc kocham mamkę. Ja odwdzięczam się zawsze tym samym. To są chyba najcudowniejsze momenty bycia mamą, bycia rodzicem. I jak można nie kochać dzieci, jak to są najcudowniejsze istoty na ziemi.
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
      Oddano 5 głosów
      Witam Wszystkie forumowiczki smile ))
      Jestem Mamą 3,5 letniej Iwonki.
      Moje Dziecko to Mój Największy Skarb wink
      Wyczekuje też drugiego Maluszka smile -niebawem,bo dni mijają szybko,przyjdzie na świat.
      Termin mam na październik.
      Bardzo Mocno Kocham Swoje Skarby-Moje Dzieci Są I Będą Zawsze Dla Mnie Najważniejsze Na Świecie smilesmilesmilesmilesmile
      asiulek712
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
      Oddano 6 głosów
      asiulek712 2011-09-10 17:58:29 Witam Wszystkie forumowiczki smile ))
      Jestem Mamą 3,5 letniej Iwonki.
      Moje Dziecko to Mój Największy Skarb wink
      Wyczekuje też drugiego Maluszka smile -niebawem,bo dni mijają szybko,przyjdzie na świat.
      Termin mam na październik.
      Bardzo Mocno Kocham Swoje Skarby-Moje Dzieci Są I Będą Zawsze Dla Mnie Najważniejsze Na Świecie smilesmilesmilesmilesmile
      asiulek712

ja codziennie patrzę na mojego syna i codziennie się uśmiecham bo widze jego radość z każdego dnia, z każdej chwili, z każdej nowej rzeczy... dla takich chwil jak pierwsze 'mama", pierwszy całus, pierwsze przytulenie warto żyć i warto zostać mamą smile
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      edytowano: 12-09-2011, 00:41

Podobne dyskusje

Ankieta

U kogo najczęściej występuje cukrzyca typu1