użytkowników online: 637
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

Jestem mamą :) [39]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 06-02-2012, 22:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      Oczywiscie, pewnie że czasem zdarzą się jakieś problemy w drodze do szczęścia związanego z dziećmi, ale za to potem radość wielka smilesmile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 09-03-2010, 22:23
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej! Zapraszam bardzo serdecznie na pogaduchy! Ja jestem mamą dwóch chłopców, starszy ma 1,5 roku, mlodszy 2 miesiące smile Mam nadzieję, że rozkręcimy troszkę to forum winkcheesygrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      Witaj ja niestety jeszcze nie jestem mama mimo staran zajsc nie moge cry ale chcialam ci pogratulowac smykow pozdrawiam smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Ja zoistanę mama za 4 miesiące i już sie nie mogę doczekać smile Gratuluję maluszków i życzę wszystkiego najlepszego smile Ewelina
      Oddano 2 głosy
      Hejka.Jestem mamą wcześniaczka który ma 2miesiące i 14dni.Jest cudownym dzieciatkiem kocham go ponad wszystko.Dużo przeszdł i jak mi sie to wszystko przypomina łzy mam w oczach cry
      Oddano 2 głosy
      edytowano: 29-04-2010, 22:50
      hejka!!!
      ja jestem szczęśliwą mamą dwóch wspaniałych chłopców 3 miesięcznego Patryczka i 6 letniego Michałka.
      I wszystkim wam kobitki Gratuluje swych pociech,a tym którzy starają się o maleństwo życzę wytrwałości cierpliwości,i żeby nigdy nie traciły nadziei !!!!!
      Trzymam kciuki smile
      Oddano 2 głosy
      Dziewczyny pamiętajcie co nas nie zabije to nas wzmocni wink
      i tego się trzymajmy wink
      Pozdrawiam wszystkich
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      ja tez jestem mama... no moze nie takiego maluszka jak wy macie ale jestem biggrin mój synek ma na imie
      Filipek i ma prawie 3 latka smile kocham go bardzo... i jestem szczesliwa mamusia i narzeczona... 3 mam kciuki za was...dziewczyny jeszcze sporo przed nami smile )) pozdrawiam Kasia ze słupska :*** razz
      • Dodano: 25-06-2011, 15:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam wszystkie kobitki. smile Ja jestem przyszłą mamą, muszę jeszcze poczekać 2 miesiące. Coś czuję, że będą się one niemiłosiernie ciągnąć. smile
      Gratuluję pociech. ;D
      • Dodano: 30-06-2011, 13:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      witajcie smile
      ja jestem mama ..moja coreczka ma juz 5 miesiecy wink
      jest moja barrdzo kochana perelka..i tez jak na nia czekalam to ostatnie tygodnie to mialam wrazenie ze trwaja latami frown

pozdrawiam wszystkie mamy i przyszle mamy smile
      Oddano 2 głosy
      Hej!
      Jestem mamą 11-miesięcznego Bartusia.
      Nie wiedziałam, że dziecko to taki skarb, i daje tyle radości...
      Też nie potrafiłam sie doczekac kiedy będzie z nami a kiedy to się stało nie mogłam w to uwierzyc. Dzisiaj ma już prawie rok a pamiętam to jakby to było wczoraj...
      Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy

Czy dzieci boją się nocy? Czym są lęki nocne i jak je wykryć?

Dowiedziałam się tu:

http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,141,czy-twoje-dziecko-boi-sie-nocy,from-user

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: