użytkowników online: 637
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

Jestem mamą :) [39]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 06-02-2012, 22:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      Oczywiscie, pewnie że czasem zdarzą się jakieś problemy w drodze do szczęścia związanego z dziećmi, ale za to potem radość wielka smilesmile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 09-03-2010, 22:23
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej! Zapraszam bardzo serdecznie na pogaduchy! Ja jestem mamą dwóch chłopców, starszy ma 1,5 roku, mlodszy 2 miesiące smile Mam nadzieję, że rozkręcimy troszkę to forum winkcheesygrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      Witaj ja niestety jeszcze nie jestem mama mimo staran zajsc nie moge cry ale chcialam ci pogratulowac smykow pozdrawiam smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Ja zoistanę mama za 4 miesiące i już sie nie mogę doczekać smile Gratuluję maluszków i życzę wszystkiego najlepszego smile Ewelina
      Oddano 2 głosy
      Hejka.Jestem mamą wcześniaczka który ma 2miesiące i 14dni.Jest cudownym dzieciatkiem kocham go ponad wszystko.Dużo przeszdł i jak mi sie to wszystko przypomina łzy mam w oczach cry
      Oddano 2 głosy
      edytowano: 29-04-2010, 22:50
      hejka!!!
      ja jestem szczęśliwą mamą dwóch wspaniałych chłopców 3 miesięcznego Patryczka i 6 letniego Michałka.
      I wszystkim wam kobitki Gratuluje swych pociech,a tym którzy starają się o maleństwo życzę wytrwałości cierpliwości,i żeby nigdy nie traciły nadziei !!!!!
      Trzymam kciuki smile
      Oddano 2 głosy
      Dziewczyny pamiętajcie co nas nie zabije to nas wzmocni wink
      i tego się trzymajmy wink
      Pozdrawiam wszystkich
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      ja tez jestem mama... no moze nie takiego maluszka jak wy macie ale jestem biggrin mój synek ma na imie
      Filipek i ma prawie 3 latka smile kocham go bardzo... i jestem szczesliwa mamusia i narzeczona... 3 mam kciuki za was...dziewczyny jeszcze sporo przed nami smile )) pozdrawiam Kasia ze słupska :*** razz
      • Dodano: 25-06-2011, 15:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam wszystkie kobitki. smile Ja jestem przyszłą mamą, muszę jeszcze poczekać 2 miesiące. Coś czuję, że będą się one niemiłosiernie ciągnąć. smile
      Gratuluję pociech. ;D
      • Dodano: 30-06-2011, 13:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      witajcie smile
      ja jestem mama ..moja coreczka ma juz 5 miesiecy wink
      jest moja barrdzo kochana perelka..i tez jak na nia czekalam to ostatnie tygodnie to mialam wrazenie ze trwaja latami frown

pozdrawiam wszystkie mamy i przyszle mamy smile
      Oddano 2 głosy
      Hej!
      Jestem mamą 11-miesięcznego Bartusia.
      Nie wiedziałam, że dziecko to taki skarb, i daje tyle radości...
      Też nie potrafiłam sie doczekac kiedy będzie z nami a kiedy to się stało nie mogłam w to uwierzyc. Dzisiaj ma już prawie rok a pamiętam to jakby to było wczoraj...
      Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy

Jak kształtuje się rozwój dziecka? Który okres jest najtrudniejszy dla rodzica. Pewnie się nad tym często zastanawiacie. Każdy ma na ten temat inne zdanie. Artykuł na temat rozwoju dziecka na tym portalu, pomógł mi poszeregować pewne kwestie na temat rozwoju malucha. Polecam go Wam!

Zobaczcie tu:

http://www.forumpediatryczne.pl/txt/a,5018,0,zarys-rozwoju-dziecka,from-user

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?