użytkowników online: 637
młode mamy
Oceń forum: 
 (4.3)
      Nie wiesz jak radzić sobie z maluszkiem? A może masz doświadczenia jako Mama i chcesz podzielić się nimi? Ta grupa to miejsce wymiany doświadczeń dla wszystkich młodych mam.
       O grupie Forum  Wiadomości (262) Artykuły (56) Porady (134) Społeczność (105) Szukaj  

Forum - Młode mamy

Pokój niemowlaka [7]

• Dodano: 06-01-2010, 10:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam,

Na dniach urodzę moje pierwsze maleństwo. urządzamy pokój dla naszej córeczki i zastanawiam się czy lepiej wybrać jeden jednolity kolor czy pobawić się z obrazkami i barwami aby od początku maluszek pobudzał swój wzrok.

Kasia
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Myśle, że możesz się zabawić kolorami. To z pewnością nie zaszkodzi a twoje maleństwo będzie miało kolorowo.

Całuski dla bobaska
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Też jestem zdania że można zabawić się kolorami wink Powinny one być jasne i stonowane. Oczywiście nie możemy zapomnieć że farby i lakiery powinny być nietoksyczne smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Zazdroszcze mozliwosci stworzenia takiemu malenstwu wlasnego pokoiku.
      Jednak powiem tak- tak czy siak bedziesz chciala miec malenstwo na oku wiec narazie wstawcie lozeczko do swojej sypialni. Dla pobudzenia wzroku, wyobrazni itd powiescie malenstwu jakas karuzele, mozecie poprzyklejac na sciane jakies duze obrazki z wyraznymi ksztaltami itp. A na wlasny pokoik przyjdzie czas smile
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 27-09-2011, 13:35
      •  
      •  
      •  

Czy dzieci boją się nocy? Czym są lęki nocne i jak je wykryć?

Dowiedziałam się tu:

http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,141,czy-twoje-dziecko-boi-sie-nocy,from-user

• Dodano: 28-09-2011, 16:12
      •  
      •  
      •  
      •  
      oczywiscie kolory sa ważne ale chyba na początek najlepiej jest miiec dziecko przy sobie gdy jest malutkie, wiec ni spieszcie sie tak z pokoikiem smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 12 głosów
      Oddano 12 głosów
      a swoją drogą dzieci lubia cieplutkie kolorki- np. oliwkę, żółty
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 9 głosów
      Oddano 9 głosów
      Dzieci są ciekawe świata...wszystko je interesuję...czym więcej edukacyjnych zabawek przystosowanych do wieku tym lepiej...ale macie racje dziewczyny na wszystko przyjdzie pora wink
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?