Literatura, muzyka, kino, teatr

Najnowsze na forum
literatura
Oceń forum: 
 (4.3)
      Wszystko co na temat.
       O grupie Forum  Wiadomości (161) Artykuły (66) Porady (1) Społeczność (37) Szukaj  

Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr

Jaka to melodia [15]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 21-12-2011, 22:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Kaju kuferek na pocieszenie nie wystarczy ja chciałbym mieć coś takiego co by naprawdę poprawiło mój humor w sensie mojej wiedzy muzycznej wink
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 20-12-2011, 18:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      Bardzo mi sie podoba ten program moze ktos z was brał udział i wie jak wyglada ranking?

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Moje dzieciaczki uwielbiają ten program, zresztą ja też.Jest taki żywiołowy i zabawny smile
      Nie brałam udziału, choć pewnie i tak większości to ja bym nie wiedziała.
      Oddano 2 głosy
      Świetny teleturniej muzyczny. Jeden minus,że zwycięzca tylko jeden.Nieraz zastanawiam się skąd Ci zawodnicy mają wiedzę, a magia nacisków jest wprost magiczna.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Niestety szybkość decyduje w jakiej to melodii aby dostać się do finału. Ja razem z zawodnikami zgaduję, ale przyznam,że poległabym na standardach.
      Oddano 1 głos
      Miałam okazję być na prawie eliminacjach w Krakowie, ale bylłowtedy dużo ludzi więc nawet się nie dostałam do środka. Czy żałuje, nie smile Poznałam chłopaka z Częstochowy, któremu nie było dane wystąpić tak jak mi.Nic się nie stało smile
      Oddano 1 głos
      Kaju,a co do ranking jest taki,że najlepszych 3 zawodników miesiąca gra o samochód i otrzymuje do tego nutkę teleturnieju. Wiem,że jest roczne i półroczne granie o pieniądze i o samochód. Pamiętam,że taki mocny był uczestnik Damian z Krakowa, jeden z zawodników zrobił karierę jako muzyk smile W programie zawsze coś jest na osłodę i mily prowadzący pan Robert Janowski smile
      Oddano 2 głosy
      Ale aniu mi chodzi jakie trzeba spelniac wymogi by sie tam dostac wogule to tego teleturnieju
      Oddano 1 głos
      Aniu masz racje nutki nie sa łatwe w tak to leciało wydaje mi sie że łatwiej ale samo to ze na zywo sie zobaczy Roberta Janowskiego to juz cos
      Oddano 1 głos
      Robert Janowski mabardzo ładne piosenki jak np. "Może zmieni sie czas " albo " O czym marzy dziewczyna "
      fajnie by było uslyszec jak spiewa i innych wykonawcow
      Oddano 1 głos

Sztuka współczesna, ciekawy tekst. Moim zdaniem kultura   jest bardzo ważna w naszym życiu. Co lubicie? Kino, teatr, operę?

http://www.fozik.pl/wiadomosci/sztuka-wspolczesna-kilka-slow-na-temat/8661

• Dodano: 21-12-2011, 21:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      To może jak nie brac udziało to chociaz posiedziec na widowni i posłuchac wykonawcow nie tylko z polski ale też z zagranicy faaajnie tak smile

A wiecie może gdzie trzeba sie zglosic by moc na widowni posiedzieć i poogladac?
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?