użytkowników online: 1301

Pediatria dla pacjentów - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (5.0)
      Pediatria - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodziny.
       O grupie Forum  Wiadomości (212) Artykuły (45) Porady (107) Społeczność (23) Szukaj  

Forum - Pediatria dla pacjentów - komentarze do tekstów

Zakażenia pneumokokowe u dzieci
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Zakażenia pneumokokowe u dzieci

• Data dodania: 04.01.2012 12:16

Niestey moje dziecko bylo szczepione przeciwko pneumokokom 2 lata temu a teraz lezy wszpitalu na pneumokowe zapalenie pluc. Od kilku dni walczymy z goraczka

• Data dodania: 26.02.2010 16:19
      dyzia28 2007-05-21 23:24:00 Mam bliźniaki w wieku 4.5 roku. Od września chodzą do przedszkola i często mają zapalenia oskrzeli i raz płuc. Po badaniach lekarz stwierdził że w wymazie z gardła jest streptococcus pnneumoniae i zastosował antybiotyk. Czy takie leczeni wystarczy? czy lepsza będzie szczepionka?
      • Data dodania: 26.02.2010 16:16
      dyzia28 2007-05-21 23:24:00 Mam bliźniaki w wieku 4.5 roku. Od września chodzą do przedszkola i często mają zapalenia oskrzeli i raz płuc. Po badaniach lekarz stwierdził że w wymazie z gardła jest streptococcus pnneumoniae i zastosował antybiotyk. Czy takie leczeni wystarczy? czy lepsza będzie szczepionka?
      • Data dodania: 17.10.2008 12:24

witam

pisze z wielkim bólem i strachem do was o poradę i pomoc

mój synek ma niecałe 4 miesiące życia i przeszedł już wielkie problemy z walką z bakterią coli

ale nie o tym - z 15-stego na 16-stego w nocy wysoka gorączka 29,7 stopni

panika w domu lekarz, pogotowie

po szczegółowych badaniach krwi moczu, usg jamy brzusznej, wymazu z gardła, i nosa, wykryto bakterie pneumokoka w gardle

gorączka dalej nie spada trzyma sie średnio 38 stopni

dokonywane są na chwilę obecną szczegółowe badania wymazu z gardła i czekamy na wyniki

co ja mogę teraz zrobić ??

u nas szpital - trudno mi oceniać ale mało osób go chwali

proszę pomóżcie ja już nie wiem co robić !!!!!!!!!!!!!

edytowano: 17.10.2008 12:24
      • Data dodania: 21.05.2007 23:24

Mam bliźniaki w wieku 4.5 roku. Od września chodzą do przedszkola i często mają zapalenia oskrzeli i raz płuc. Po badaniach lekarz stwierdził że w wymazie z gardła jest streptococcus pnneumoniae i zastosował antybiotyk. Czy takie leczeni wystarczy? czy lepsza będzie szczepionka?

bliźniaki

edytowano: 21.05.2007 23:24

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?