obecnie mam 40 lat chorowałam gdy miałam 12 pamiętam,że nie mogłam jeść ŻADNYCH cytrusów ani niczego co zawierało czekoladę.
Ostatnie posty w wątku: plamica schonleina henocha
obecnie mam 40 lat chorowałam gdy miałam 12 pamiętam,że nie mogłam jeść ŻADNYCH cytrusów ani niczego co zawierało czekoladę.
Mam 16 lat. Objawy pojawiły się pod koniec wakacji i dla mnie to był totalny szok, bo gram dużo w koszykówke a chotoba schonleina henocha oznacza leżenie, lezenie i leżenie ... Ale brałem leki, które przypisał mi lekarz. Ale przede wszystkim modliłem się i wiele osób o mnie się modliło i wierze, że to Bóg mnie uzdrowił. On jest najlepszym lekarzem ! więc jeżeli sobie nie radzisz mówie ci zwróć się do Boga. Ty + Bóg to większość !
Pozdrawiam
kalebs@wp.pl
A jak uszczelnić jelita???
Przy nieszczelnych jelitach tak nie jest do końca skuteczny,
muszą być dodatkowe zioła.
Zapytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy wasze dzieci mają jakieś alergie przy tej plamicy???????????????
Obserwacje jakie przeprowadziłam na sobie na to wskazują gdyż histamina uszkadza naczynka krwionośne a wyciąg je uszczelnia i dlatego działa,a jeśli w jelitach są nie wyleczone nadżerki alergia się odnawia i plamica też.
Wtedy można powiedzieć że wyciąg nie działa.
można powiedzieć, że wyzdrowiałam jestem happy
ale powiem Wam jedno wyciąg z kasztanowca nie jest do końca skuteczny bynajmniej nie wyleczy przyczyny tej choroby
w razie pytań pisać
kana_1986@o2.pl
Dziecko - zdrowie i profilaktyka (rozwiń)
O zdrowiu - choroby cywilizacyjne (rozwiń)