z czystym sercem moge polecic do oczyszczenia organizmu preparat zwany DETOX firmy VISION wraz z ZAPPEREM dr CLARK (Kuracja życia -ksiażka) więcej informacji pod ieam@ o2.pl ![]()
Ostatnie posty w wątku: glista ludzka
z czystym sercem moge polecic do oczyszczenia organizmu preparat zwany DETOX firmy VISION wraz z ZAPPEREM dr CLARK (Kuracja życia -ksiażka) więcej informacji pod ieam@ o2.pl ![]()
Mam pytanie moze ktos bedzie w stanie na to odpowiedziec moze jakis lekarz czy jesli u dziecka stosowałam zasypke to czy np potem w kale mogla zajsc taka pomylka w laboratorium ze np uznali drobinki zasypki w kale za jaja glisty np ? chodzi mi o teorytyczną pomylke albo brak wiedzy laboranta bo jakis rok wczesniej nie bylo w badaniach nic nie wykazalo
glizde ludzką i jaja mozna się pozbyć przez kurację którą wykonuje się jak jest pełnia księżyca o godz. 1.30 w nocy podaje się 2 łyżki herbaty mocno osłodzonej i 2 łyżki koniaku należy to wypić , następnie o godz 2.00 należy podać 2 łyżki stołowe oleju rycynowego . Rano powinno być przeczyszczenie . jeżeli nie będzie wykonać lewatywe z 1/2 litra wody z dodatkiem 10 gram soku z czosnku .Jest to naprawde rewelacyjny sposób .Poleciła mi go moja doktorka a ja polecam go wszystkim którzy mają takie problemy .Proszę o kontakt ze mną jeżeli jesteś tym zainteresowana .Pozdrawiam .Możemy porozmawiać przez skajpa mój nr to daniel-19752
Tak i punktualnie o północy trzeba opluć ze wszystkich stron łóżeczko dziecka i wstawić do pieca na 10 zdrowasiek. Wiesz co przyznam się ze jestem lekarzem, ale jakbyś mogła mnie nie rozśmieszać bo mam teraz opryszczkę i nie mogę się śmiać. Zaufaj mi ze mało kiedy głupota ludzka mnie śmieszy - Tobie się udało - gratuluje. ![]()
Polecam bardzo ten test . my właśnie zbieramy pieniądze by zrobić całej naszej rodzince . czyli synowi muszę powtórzyć 150zł za nas także od os po 150zł a za córkę nie płacę jeśli syn będzie miał powtórzone bad.ale jednak nie jest to tanie lecz wydaje mi się ze bardziej wiarygodne niz testy kału itd.
Warto spróbować.
My właśnie jesteśmy po zentel-u .
moja córka ma 11 lat pól roku temu dowiedziałam się ża ma gliste ludzka przeraziła mnie ta informacja bo nie widziałam jak mam z nia walczyć.Atakowałam ta gliste właśnie pestkami z dyni i kapusta kiszoną...zero słodyczy i nabiału ani smażonego przez dwa miesiące razem z mama walczyłyśmy i udało się kolejny wynik wyszedl ze glisty nie ma.bardzo sie ucieszyłam choc wiedziałam ze to nie koniec...bo jeszcze trzeba trzymać diete do minimum pół roku.Jednak moja córcia poczuła sie lepiej i zaczeła po kryjomu jeśc slodkie i dwa tygodnie temu zrobiłam test na gliste i sie nawrócila i jest teraz gorzej bo cały czas boli ja brzuszek i jest osłabiona,leki nie pomagaja ona juz nie moze patrzec na pestki dyni bo się przejadła...i dzieki tej stronie mam nadzieje że znajde inny sposób i ze wyrzuce to świnstwo z niej...boje sie o młodsze dzieci...z ich wyników wyszło ze nie maja jajeczek glisty ale tez mi choruja i chyba zrobie ten test na obciążenie organizu całej trijce...DZIEKUJE ZA POMOC WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM ![]()
Dziecko - zdrowie i profilaktyka (rozwiń)
O zdrowiu - choroby cywilizacyjne (rozwiń)