użytkowników online: 547

Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
pediatria
Oceń forum: 
 (3.4)
      Pediatria - forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (504) Artykuły (135) Porady (228) Społeczność (217) Szukaj  

Forum - Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

znamię po szczepieniu przeciw gruźlicy
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: znamię po szczepieniu przeciw gruźlicy

• Data dodania: 07.05.2010 14:17
      marittino 2010-03-20 17:00:59 Witam.

Mam 14 lat i od 8 lat mam dziwną narośl na lewym ramieniu (załączam zdjęcie http://img123.imageshack.us/img123/5773/zdjcie0056.jpg ) od czasu do czasu mnie swędzi i dość nieestetycznie ono wygląda, nie wydobywa się z niej ropa. W jaki sposób można się tego znamienia pozbyć ??

czekam na odpowiedź
      • Data dodania: 06.05.2010 13:38

Witam, ja mam identyczne znamie, tylko wieksze, jak bylam w Twoim wieku tez bylo takie male i okragle. teraz mam 23 lata. nie pamietam juz ale zdaje sie ze tez po szczepionce na gruzlice. strasznie sie nim martwie, czesto swedzi, od dobrych paru lat sie nie zienialo ale ostatnio ciut zmniejszylo wypuklosc a poszerzylo sie, jesli ktos wie cos wiecej na ten temat, rowniez prosze o odpowiedz. kiedys lekarz mi powiedzial ze to normalne i wiele osob ma takie "pamiatki" uspokoilo mnie to do czasu tych zmian.

• Data dodania: 20.03.2010 17:00

Witam.

Mam 14 lat i od 8 lat mam dziwną narośl na lewym ramieniu (załączam zdjęcie http://img123.imageshack.us/img123/5773/zdjcie0056.jpg ) od czasu do czasu mnie swędzi i dość nieestetycznie ono wygląda, nie wydobywa się z niej ropa. W jaki sposób można się tego znamienia pozbyć ??

czekam na odpowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: