użytkowników online: 542

Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
pediatria
Oceń forum: 
 (3.4)
      Pediatria - forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (504) Artykuły (135) Porady (228) Społeczność (217) Szukaj  

Forum - Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

szczepionka na odre, świnkę różyczkę
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: szczepionka na odre, świnkę różyczkę

• Data dodania: 04.10.2010 11:53

Ja tez zaszczepiłam mojego synka (obecnie 4 lata) i bardzo sie bałam tego szczepeinia. Ale pediatra zapewnił mnie, że neurologicznie nic się złego nie wydarzy (mam na mysli autyzm)
      Nie wykluczył natomiast innych objawów poszczepiennych.
      Zaryzykowałam(choc było to bardzo trudne) i zaszczepiłam.
      W moim przy[padku nic złego sie nie wydarzyło a dziecko jest silnie alergiczne.
      Jedyne co to posłuchałam dodatkowo lekarza i dwa tygodnie po szczepieniu mały przesiedział w domu bez żadnych wyjazdów do cioć i babć, żeby nie narazić go nma jakąś infekcję.

Pozdrawiam

• Data dodania: 02.10.2010 23:43

Moja córcia po tej szczepionce dostała cukrzyce frown smutne,ale prawdziwe...Zadko sie to zdarza,ale jednak nie mozna tego wykluczyc frown

• Data dodania: 23.05.2010 16:14

tez stoje przed tym dylematem, czy szczepic corcie czy nie????? Tyle sie slyszy o powiklaniaach a z drugiej strony... sama juz nie wiem, wiem tylko, ze w kazdej bajce jest ziarnko prawdy

• Data dodania: 12.03.2010 09:36

Jesli uznasz to forum za rzetelne zrodlo informacji.. to ja dziekuje ;( i odpadam.

Polecam za rownie rzetelne Fakt i SuperExpress...

• Data dodania: 13.02.2010 11:02

Ostatni natknełam sie na forum nieszczepimy jest tam wiele mama które piszą o powikłaniach poszczepiennych o tym ze szczepionki powoduja autyzm co o tym myslicie czy mam sie bac szczepień

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?