użytkowników online: 542

Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
pediatria
Oceń forum: 
 (3.4)
      Pediatria - forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (504) Artykuły (135) Porady (228) Społeczność (217) Szukaj  

Forum - Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Szczepienie przeciw grypie. Warto ?
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Szczepienie przeciw grypie. Warto ?

• Data dodania: 13.12.2009 12:41

Ja szczepie siebie i cala moja rodzine co roku przeciw grypie i jeszcze nikt nie zachorowal. Wiecmysle ze nas takie szczepienia jednak chronia i jestem z nich bardzoi zadowolona. Al to oczywiscie zalezy od organizmu. Nie wszystkim one pomagaja.

• Data dodania: 09.12.2009 21:31

ja szczepilam sie przez kilka lat ale teraz zrezygnowalam bo po tych szczepieniach bylam bardziej chora frown a co do braku miesiaczki to moze jakies stresy masz i dlatego sie spoznia wink pozdrawiam

• Data dodania: 09.12.2009 10:19

Witam, pod koniec listopada moja firma ufundowała bezpłatne szczepienia przeciw grypie. Ja również się zaszczepiłam i przez kilka dni nie czułam się najlepiej. Czy mi pomoże i nie zachoruję okaże się z czasem. Jednak rozmawiałam z lekarzem (już po fakcie) i ten powiedział, że młode osoby szczepić się nie powinny. Szczepionki przeciw grypie podobno zabijają przeciw- ciała a to prowadzi do poważnych skutków ubocznych w starszym wieku.
      Mam jednak pytanie: czy w/w szczepienie może powodować zanik miesiączki? Powinnam dostać między 1a3 grudnia a jest 9 i nie mam. Ciąża jest wykluczona. Zapisałąm się do lekarza ale zanim doczekam się terminu to wieki miną.
      Proszę o pomoc. biggrin

• Data dodania: 16.11.2009 20:55

Porozmawiajmy czy warto szczepić się przeciwko grypie? Jakie macie doświadczenia ? Komu szczepienie pomogło a komu wręcz odwrotnie ? zapraszam do dyskusji

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?