użytkowników online: 1244

Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.2)
      Pediatria - forum dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (474) Artykuły (134) Porady (229) Społeczność (204) Szukaj  

Forum - Pediatria - grupa dla rodziny i pacjenta

PSYCHOLOG DZIECIĘCY - SZCZECIN
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: PSYCHOLOG DZIECIĘCY - SZCZECIN

• Data dodania: 07.10.2010 22:18

A ja polecam Poradnie psychologiczno-pedagogiczna na ulicy Łaziebnej

• Data dodania: 19.09.2010 17:31

Nie polecam Crapie Diem, Pani terapeuta posłuchała o naszym kłopocie z dzieckiem, nic nie pomogła, stwierdziła że nie jest w stanie i wzięła pieniędzy. Nie wiem za co? To było żałosne.

• Data dodania: 23.06.2010 20:59

Ja również poszukuje psychologa dla dziewięciolatka, sprawdzilam stronę Carpe Diem wygląda zachęcająco.
      Czy jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć jaki jest koszt wizyty i czy wizyta indywidualna różni się cenowo od rodzinnej????
      Z góry dziekuję za ewentualne odpowiedzi biggrin

• Data dodania: 18.03.2010 10:21

UWAGA!!!!!! OSTRZEŻENIE!!!!
      § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

2a./KC-Art. 24. § 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

2b./KC-Art. 14. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

• Data dodania: 18.03.2010 09:55

ale macie problem ....za przeciw- za samemu trzeba sprawdzic i sie przekonac. Ja znam http://www.terapia-szczecin.pl/ i jest ok

Podobne dyskusje

Ankieta

U kogo najczęściej występuje cukrzyca typu1