użytkowników online: 542

Karmienie, żywienie dzieci.

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.6)
      Żywienie. Jedzenia zastępcze, wprowadzanie nowych posiłków dla dziecka.
       O grupie Forum  Wiadomości (294) Artykuły (75) Porady (107) Społeczność (98) Szukaj  

Forum - Karmienie, żywienie dzieci.

bebilon pepti mct
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: bebilon pepti mct

• Data dodania: 06.09.2010 21:57

wlasnie wprowadzilam Malemu bebilon pepti i tez mi robi okropnie smierdzace i ciemnozielone kupki.nie wydaje mi sie, zeby byly sluzowate.tez mnie to martwi,ale poczekam jeszcze pare dni i zobacze co bedzie dalej.moze to reakcja na zmiane mleka?organizm musi sie dostosowac...

• Data dodania: 01.09.2010 09:13

MOJ synek robil zielone kupki i okazalo sie ze mial bakterie coli!ale pozniej mu samo rzeszlo tego sie nie leczy, Ale robil przez pol roku takie.
      JEsli robi wodniste to trzeba isc do lekarza i zrobic badaanie

• Data dodania: 25.08.2010 00:04

Witam, trochę odbiegnę od tematu. Oddam puszkę mleka Bebilon AR przeciw ulewaniu . Mleko to jest ważne jeszcze przez 4 tygodnie ( tzn. 23.08.2010 r, zostało otwarte ). Puszka jest otwarta, ponieważ dwukrotnie robiłam to mleko mojemu synowi, ale niestety ma na nie uczulenie. W związku z tym puszka jest niemalże pełna, więc szkoda aby mleczko się zmarnowało skoro inny Bobas może zjeść je ze smakiem smile
      Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail : malwinka19rak@interia.pl

• Data dodania: 24.08.2010 08:55

mleko podaje od 1.5 tygodnia. Kupki sa wodniste, ale wiecej jest jakby w pieluszcce...tak jakby wydalal gazy zabarwione. Kupka jest jedna, czasem dwie.

• Data dodania: 20.08.2010 20:49

A ile tych kup jest w ciągu doby? Masz wrażenie że więcej wydala niż zjada Są luźne, wodniste, z domieszką śluzu? jak zachowuje się malec-jest drażliwy lub osowiały? Od jak dawna podajesz to mleko?

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?