użytkowników online: 251

Karmienie, żywienie dzieci.

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.6)
      Żywienie. Jedzenia zastępcze, wprowadzanie nowych posiłków dla dziecka.
       O grupie Forum  Wiadomości (294) Artykuły (75) Porady (107) Społeczność (98) Szukaj  

Forum - Karmienie, żywienie dzieci.

problem z mlekiem Nan 1 Activ
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: problem z mlekiem Nan 1 Activ

• Data dodania: 17.09.2011 07:42

Też polecam mleko HiPP,jest dobre tanie i najbardziej zbliżone składem do mleka matki smile

• Data dodania: 16.09.2011 19:24

Mogę polecić mleko albo Bebilon albo HiPP-teraz to mleko podaję synkowi i na prawdę jest super smile

Image

Image
      • Data dodania: 14.09.2011 21:57

Ja karmiłam piersią przez rok i 1 miesiąc.

• Data dodania: 13.09.2011 14:14

Zgadzam się z wami mleko Nan jest wstrętne,a dzieci je ciężko znoszą.Nie warte tych pieniędzy ani tych reklam...

• Data dodania: 10.09.2011 06:27

Ja też stosowałam mleko Nan i jest okropne! Synek na początku miał wysypkę i podejrzewali że jest alergikiem więc kupowałam Nan pro Ha,bo takie podawali w szpitalu po urodzeniu,i było po tym mleku okropnie.Synek był niespokojny,bardzo często wymiotował.Pediatra kazał zmienić na inne Nan reakcje była ta sama.W końcu zmieniliśmy na mleko HiPP i to mleko jest rewelacyjne! Synek nie ma kolek,robi normalnie kupki,nie ma ulewania.Mleko to ma wszystko co potrzeba malutkiemu dziecku do tego ma niską cenę w porównaniu do Nan,którego więcej nie kupię.A i co najważniejsze synkowi znikła wysypka smile

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
      Image
      [/url]

Image

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób NIE jest przenoszona jest drogą płciową?