Może jest kosmitą i ma wsczepiony czujnik sennośc

| O grupie | Forum | Wiadomości (278) | Artykuły (115) | Porady (163) | Społeczność (35) | Szukaj | ||||||||
Ostatnie posty w wątku: Dziecko 16-miesięczne budzi się w nocy.Nie może zasnąć.Od 2 miesiąca!!!
Może jest kosmitą i ma wsczepiony czujnik sennośc
moja córka ma 2 lata budzić w nocy zaczęła się przed roczkiem, jest tragicznie budzi się na 3-6 godzin i się bawi, najpierw krzyczy, a później zaczyna się bawić. Nigdy jednak nie mieliśmy problemów z zasypianiem zasypiała sama po odłożeniu do łóżeczka w swoim pokoju. Od 2 tygodni doszły też problemy z zasypianiem. Córka nie śpi już w dzień.
Byliśmy u neurologa, dostaliśmy skierowanie do szpitala w ciągu 3 dni przeszła dużo badań neurolog, kardiolog, genetyk, endokrynolog, psycholog, eeg w czasie snu wszystkie wyniki w normie. Przy wypisie dostała hydroksyzynę, niestety nie jesteśmy w stanie jej podać bo jest gorzka i nawet w herbatce wyczuwa.
Dziecko od 2 tygodni jest też nieznośne w dzień nie chce się ubierać, nie chce się kąpać a wcześniej uwielbiała kąpiel. Przyszło do tego, że chyba będę musiała zrezygnować z pracy, bo nie jestem w stanie funkcjonować z tymi nocami. Nasze plany na przyszłość co do drugiego dziecka i budowy domu legły w gruzach.
APEL DO RODZICÓW, KTÓRYCH DZIECI NIE ŚPIĄ W NOCY!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem mamą 9miesięcznego synka, który od urodzenie budził się w nocy około 5 czasem 6 razy i płakał lub domagał się mleka. Myślałam, że zwariuję ze zmęczenia, ALE NA TO JEST ROZWIĄZANIE!!!!!!!!!!!!!!!! Błagam kobity przeczytajcie ten dokument i zastosujcie a skończą wasze męki. Nie wiedziałąm ze to takie proste. Oczywiście miałąm wątpliwości jak każda matka, ale dziewczyny warto spróbować a gwarantuje wam,że po 2 dniach już zobaczycie rezultaty.
http://z1.przeklej.pl/prze2897/a7ab9a390014ce094cee7b6c/kazde-dziecko-moze-nauczyc-sie-spac-pdf
Właśnie mija tydzień od mojego stosowania się do tej książki i mały mój przesypia prawie całą noc i je tylko raz, jeszcze tydzien następny a będzie spał jak suseł 8 godzin.
to mój email jeżeli ktoś chce się o coś dopytać:
martamarylka@yahoo.co.uk
APEL DO RODZICÓW, KTÓRYCH DZIECI NIE ŚPIĄ W NOCY!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem mamą 9miesięcznego synka, który od urodzenie budził się w nocy około 5 czasem 6 razy i płakał lub domagał się mleka. Myślałam, że zwariuję ze zmęczenia, ALE NA TO JEST ROZWIĄZANIE!!!!!!!!!!!!!!!! Błagam kobity przeczytajcie ten dokument i zastosujcie a skończą wasze męki. Nie wiedziałąm ze to takie proste. Oczywiście miałąm wątpliwości jak każda matka, ale dziewczyny warto spróbować a gwarantuje wam,że po 2 dniach już zobaczycie rezultaty.
http://z1.przeklej.pl/prze2897/a7ab9a390014ce094cee7b6c/kazde-dziecko-moze-nauczyc-sie-spac-pdf
Właśnie mija tydzień od mojego stosowania się do tej książki i mały mój przesypia prawie całą noc i je tylko raz, jeszcze tydzien następny a będzie spał jak suseł 8 godzin.
to mój email jeżeli ktoś chce się o coś dopytać:
martamarylka@yahoo.co.uk
moje dziecko też ma problem ze snem, jedna doktor powiedziala że to normalne, ale druga bardzo dobra kazała zrobić morfologie badanie moczu oraz na pasożyty. powiedziała że dziecko powinno spokojnie przesypiać noc.
Dziecko - zdrowie i profilaktyka (rozwiń)
O zdrowiu - choroby cywilizacyjne (rozwiń)